Rality Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 722 Çözümler 1 1 Ağustos 2023 #1 Windows'u HDD'den SSD'ye aktardim BIOS'tan bootu SSD seçince açılmıyor enter key falan diyor. Nasıl çözerim? Daha dün kurdum Windows'u.
Windows'u HDD'den SSD'ye aktardim BIOS'tan bootu SSD seçince açılmıyor enter key falan diyor. Nasıl çözerim? Daha dün kurdum Windows'u.
EcrinIsıl Attopat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 22 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Ağustos 2023 #2 Windows'u neden aktardın ki? Keşke sadece kullanıcı dosyalarını atsaydın. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2023
C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.027 Makaleler 3 Çözümler 24 1 Ağustos 2023 #3 EcrinIsıl dedi: Windows'u neden aktardın ki? Keşke sadece kullanıcı dosyalarını atsaydın. Genişletmek için tıkla... Hocam format atın öyle bir şey yapmayın hocam önerilmez flash ile format atın.
EcrinIsıl dedi: Windows'u neden aktardın ki? Keşke sadece kullanıcı dosyalarını atsaydın. Genişletmek için tıkla... Hocam format atın öyle bir şey yapmayın hocam önerilmez flash ile format atın.