Windows 10 SSD'ye format atarken onarım ekranına atıyor

REALWOLF35

Yoctopat
Daha fazla  
Merhabalar,

Önceki başlıklarda aradım ancak konu ile ilgili yorum bulamadım. 3 saatten beri uğraşmama rağmen sonuç vermedi.
MSI GP62 6qe Leopard Pro bilgisayarıma kullanım klavuzundan bakıp uyumlu olan Kingston NV1 500 GB 2100 -1700 mb/s M.2 2280 NVMe SSD'yi aldım.

USB ile SSD'ye format attıktan sonra bekleme ekranında süre sayınca USB'yi çıkartıyorum bilgisayar yeni baştan başlayınca mavi ekran geliyor. Sürekli farklı hata veriyor. SSD'yi boot etmeme rağmen bilgisayar açılamıyor.

Son çare olarak deneme amacıyla HDD'ye aynı işlemi yaptım fotmat işlemi tamamlandı ve bilgisayar açıldı.

SSD'ye format atmam için yapmam gereken işlem nedir? Format sırasında standart yapmış olduğum işlem sonuç vermiyor.
Konu için yardımlarınızı bekliyorum. İyi günler.

Dosya Ekleri

• 3DAE578E-1920-4BEA-A0F5-032EC0400624.jpeg
    104,8 KB · Görüntüleme: 73

USB'yi hiç çıkarmadan, masaüstü gelene kadar takılı bırakıp öyle deneyin

USB'yi hiç çıkarmadan, masaüstü gelene kadar takılı bırakıp öyle deneyin
Gelmiyor. Direkt formata başlama ekranına gidiyor.
Windows onu ayarlıyor hocam USB takılı iken, USB yerine SSD'yi bootluyor
Kusura bakmayın ama sizden fazla format atmışımdır, biraz deneyim
Malesef ayarlamıyor.
Usb takılıyken format ekranına geri dönüş yapıyor. Ssd yi kendim bootlayınca koymuş olduğum hatayı alıyorum.

Gelmiyor. Direkt formata başlama ekranına gidiyor.

Maalesef ayarlamıyor.
USB takılıyken format ekranına geri dönüş yapıyor. SSD'yi kendim bootlayınca koymuş olduğum hatayı alıyorum.

Bunu yapması tuhaf ben USB ile kurulumda yeniden başlatma bölümünde, SSD'yi boot eder
USB'yi tekrar hazırlama imkanın var mı, ISO'yu tekrar indirip tekrar USB'ye kurmak gibi mesela
Bu arada sistem UEFI'mi

Bunu yapması tuhaf ben USB ile kurulumda yeniden başlatma bölümünde, SSD'yi boot eder
USB'yi tekrar hazırlama imkanın var mı, ISO'yu tekrar indirip tekrar USB'ye kurmak gibi mesela
Bu arada sistem UEFI'mi
Son hdd ye windowsu kurdum. Yeni usb ile işlemi deneyeceğim. Tek çare o yoksa çok saçma bi hal aldı. Uefi aynen. Biosu güncelleyip yeniden iso ile sonuçları akşama aktarırım. Çözmek dileğiyle…
Son hdd ye windowsu kurdum. Yeni usb ile işlemi deneyeceğim. Tek çare o yoksa çok saçma bi hal aldı. Uefi aynen. Biosu güncelleyip yeniden iso ile sonuçları akşama aktarırım. Çözmek dileğiyle…
Merhaba,

An itibariyle tekrar denendi. İso olarak pc ye indirilip daha garanti olsun diye rufus ile isoyu dosyaya aktardım.

Her şey standart bir biçimde giderken usb takılı durduğu zaman formata yeniden başladı. Çıkartınca altta yer alan hatayı verdi. İllahlah ettirdi. Ssd ye windows kurmaya çalışan elimi……

Dosya Ekleri

• 3C14E9CC-D6D5-4528-AC8C-E30049A0AF84.jpeg
    122,9 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…