Merhaba, yeni bir M.2 SSD aldım bilgisara taktım. USB üzerinden sıfır bir Windows kurmak istiyorum ama disk seçme yerinde SSD'yi seçiyorum kurulumu yapıyor yeniden başlatınca tekrar kurulumun başına atıyor Windows'u SSD'ye kurmuyor sorun ne olabilir?
Merhaba, yeni bir M.2 SSD aldım bilgisara taktım. USB üzerinden sıfır bir Windows kurmak istiyorum ama disk seçme yerinde SSD'yi seçiyorum kurulumu yapıyor yeniden başlatınca tekrar kurulumun başına atıyor Windows'u SSD'ye kurmuyor sorun ne olabilir?
Hocam başka bir disk bağlı mı? En sağlıklı işlem şu olacak:
Yeni ve uefi bioslardan çok anlamıyorum fakat kurulumdaki gibi usb'den başlatmayı seçtiğiniz boot bölümünden kurmuş olduğunuz ssd'yi seçmelisiniz. Belki bios boot edecek diski bulamıyordur ya da ayarlanmamıştır.
Eski bios'da bu ekrandan seçiliyor ama yeni bios arayüzlerinde nerede bilmiyorum
Hocam başka bir disk bağlı mı? En sağlıklı işlem şu olacak:
Yeni ve UEFI BIOS'lardan çok anlamıyorum fakat kurulumdaki gibi USB'den başlatmayı seçtiğiniz boot bölümünden kurmuş olduğunuz SSD'yi seçmelisiniz. Belki BIOS boot edecek diski bulamıyordur ya da ayarlanmamıştır.
Eski BIOS'da bu ekrandan seçiliyor ama yeni BIOS arayüzlerinde nerede bilmiyorum
yine bir boot sekmesi arayın o kadar karmaşık olacağını sanmıyorum. boot options 1-2-3-4 bu şekilde bir kaç tane işaret olacak "boot option #1" seçeneğine kurduğunuz ssd'yi getirmeniz gerek. Youtube biosunuz ile alakalı video aratabilirsiniz.
Yine bir boot sekmesi arayın o kadar karmaşık olacağını sanmıyorum. Boot options 1-2-3-4 bu şekilde birkaç tane işaret olacak "boot option #1" seçeneğine kurduğunuz SSD'yi getirmeniz gerek. YouTube BIOS'unuz ile alakalı video aratabilirsiniz.
Hayır kurulumda sorun yok en son PC res atılacak deyip yeniden başlatınca tekrar kurulum ekranından devam ediyor USB'yi çıkartırsam BIOS'a giriyor direk