Anıl Utku Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 121 Yer Burdur Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo İntel Core i5 4 Gb Ram DDR3 1 TB HDD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Şubat 2023 #11 HasanHüseyin018 dedi: USB'yi çıkardığımda otomatik BIOS'a atıyor kuruluma devam etmiyor denedim. USB'yi çıkardığımda otomatik BIOS'a atıyor kuruluma devam etmiyor denedim. @theoficcer başka bir çözüm yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... BIOS boot menüsünde 1.boot ayarı SSD seçin. Tabii gözüküyorsa.
HasanHüseyin018 dedi: USB'yi çıkardığımda otomatik BIOS'a atıyor kuruluma devam etmiyor denedim. USB'yi çıkardığımda otomatik BIOS'a atıyor kuruluma devam etmiyor denedim. @theoficcer başka bir çözüm yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... BIOS boot menüsünde 1.boot ayarı SSD seçin. Tabii gözüküyorsa.
HasanHüseyin018 Kilopat Katılım 7 Aralık 2015 Mesajlar 59 12 Şubat 2023 #12 Anıl Utku dedi: BIOS boot menüsünde 1.boot ayarı SSD seçin. Tabii gözüküyorsa Genişletmek için tıkla... Sorun orada gözükmemesi zaten nedense anlayamadım
Anıl Utku dedi: BIOS boot menüsünde 1.boot ayarı SSD seçin. Tabii gözüküyorsa Genişletmek için tıkla... Sorun orada gözükmemesi zaten nedense anlayamadım
Anıl Utku Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 121 Yer Burdur Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo İntel Core i5 4 Gb Ram DDR3 1 TB HDD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Şubat 2023 #13 HasanHüseyin018 dedi: Sorun orada gözükmemesi zaten nedense anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Kurmadan önce de mi gözükmüyor yoksa kurduktan sonra mı gözükmeme başlıyor?
HasanHüseyin018 dedi: Sorun orada gözükmemesi zaten nedense anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Kurmadan önce de mi gözükmüyor yoksa kurduktan sonra mı gözükmeme başlıyor?
HasanHüseyin018 Kilopat Katılım 7 Aralık 2015 Mesajlar 59 12 Şubat 2023 #14 Ona dikkat etmedim ki hiç