Ramazan227 Kilopat Katılım 29 Kasım 2014 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar. Windows 10 SSD'yi görmüyor ama BIOS ayarlarında görünüyor. SATA 4'e bağlı. (diğeri SATA 3'e bağlı)
Arkadaşlar. Windows 10 SSD'yi görmüyor ama BIOS ayarlarında görünüyor. SATA 4'e bağlı. (diğeri SATA 3'e bağlı)
Melikovicious Hectopat Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 550 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik-Elektronik Mühendisi 24 Eylül 2020 #2 Disk Yönetimi kısmından SSD'yi tanıttız mı? (Basit bir işlem ama unutanlar olabiliyor, sorma gereği duydum.) Artı 0 Eksi
Disk Yönetimi kısmından SSD'yi tanıttız mı? (Basit bir işlem ama unutanlar olabiliyor, sorma gereği duydum.)
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2020 #3 SSD'ye disk yöneticisinden harf atamanız gerekli. Arama çubuğuna "Disk Yöneticisi" yazarak gidebilirsiniz. Artı 0 Eksi
SSD'ye disk yöneticisinden harf atamanız gerekli. Arama çubuğuna "Disk Yöneticisi" yazarak gidebilirsiniz.
KS KS Ramazan227 Kilopat Katılım 29 Kasım 2014 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2020 #4 Melikovicious dedi: Disk Yönetimi kısmından SSD'yi tanıttız mı? (Basit bir işlem ama unutanlar olabiliyor, sorma gereği duydum.) Genişletmek için tıkla... Unutmuşum dediğiniz gibi. GPT seçip. Dosya sistemini de NTFS olarak ayarladım. Biçimlendirince halloldu. Teşekkürler herkese. Artı 0 Eksi
Melikovicious dedi: Disk Yönetimi kısmından SSD'yi tanıttız mı? (Basit bir işlem ama unutanlar olabiliyor, sorma gereği duydum.) Genişletmek için tıkla... Unutmuşum dediğiniz gibi. GPT seçip. Dosya sistemini de NTFS olarak ayarladım. Biçimlendirince halloldu. Teşekkürler herkese.
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2020 #5 Ramazan227 dedi: Unutmuşum dediğiniz gibi. GPT seçip. Dosya sistemini de NTFS olarak ayarladım. Biçimlendirince halloldu. Teşekkürler herkese. Genişletmek için tıkla... Konuyu çözüldü olarak işaretlemeyi unutmayın, benzer sorunla karşılaşan başka birisi olursa çözümü daha kolay olur onlar için, iyi sosyaller. Artı 0 Eksi
Ramazan227 dedi: Unutmuşum dediğiniz gibi. GPT seçip. Dosya sistemini de NTFS olarak ayarladım. Biçimlendirince halloldu. Teşekkürler herkese. Genişletmek için tıkla... Konuyu çözüldü olarak işaretlemeyi unutmayın, benzer sorunla karşılaşan başka birisi olursa çözümü daha kolay olur onlar için, iyi sosyaller.