Windows 10 SSD'yi Görmüyor

UgurDur

Hectopat
Yer
Technopat Merkez
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Anakartım: Gigabyte 970A-DS3p
Yeni bir 250GB SSD aldım. PC'yi başlattığımda kendi kendine kapandı bir daha açtığımda sorun olmadan açıldı. Fakat SSD gözükmüyor, disk yönetiminde ise hiçbir şey gözükmüyor.

1617013877035.png

Windows 10.

Yeni bir 250GB SSD aldım. PC'yi başlattığımda kendi kendine kapandı bir daha açtığımda sorun olmadan açıldı. Fakat SSD gözükmüyor, disk yönetiminde ise hiçbir şey gözükmüyor.
1617013877035.png

Windows 10

Düzenleme: HD Tune adlı programda gözüküyor.

Eki Görüntüle 946678

Windows 10.

Düzenleme: HD Tune adlı programda gözüküyor.
Disk Yönetimi'ni Başlat tuşuna sağ tıkla oradan aç birde oradan bak.

Arama yerine sabit disk bölümleri oluştur ve biçimlendir yazıp oraya bir bakar mısınız?

Bu çıkıyor hocam. Bir de şunu sorayım, SSD'm güncel bir SSD ama kurulma tarihi 2006 yazıyor aslında 2006 olanın HDD olması lazım. Nedendir? Tabii bunun yanında asıl sorumu da cevaplarsanız sevinirim

1617016761110.png

Bu çıkıyor hocam. Bir de şunu sorayım, SSD'm güncel bir SSD ama kurulma tarihi 2006 yazıyor aslında 2006 olanın HDD olması lazım. Nedendir? Tabii bunun yanında asıl sorumu da cevaplarsanız sevinirim.

Eki Görüntüle 946751

Hocam ilk defa sizden görüyorum böyle bir hatayı kusura bakmayın yardımcı olamayacağım. Microsoft'un kendi Support'una yazmayı dener misiniz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı