Windows 10 Stabil Çalışmama Sorunu

Yer
Mersin
Merhabalar, uzun zamandır Windows 10 kullanıyorum. Bir sorunum var. Sorunum açılış süresiyle ilgili. Windows 10 bazen 1 DK bazen de 15 SN'de açılıyor. Stabil değil yani. Bunun sebebi nedir acaba? Ve bir sorun da şu: PC'yi kapattığımda ilk önce monitör kapanıyor 10 SN sonra da kasa kapanıyor. Windows 7 kullanırken hiçbir sorun yoktu. Windows 10'u temiz kurulum ile kurdum. Harddiskimde bir problem yok. Hatta sorun HDD'de diye yenisini aldım. SSD al diye öneriler sunmanıza gerek yok. Benden daha kötü disk sahiplerinde bile stabil çalışıyor. H61 çipsetli bir anakart ve i5 3340 işlemcim var. Acaba sorun anakart eski diye mi böyle? BIOS falan her şey güncel ama yine de böyle. Eğer konu hakkında bilgi sahibiyseniz yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkür ederim. :)

Eğer bilgisayar kapandıktan sonra fişini çekmezseniz bidahaki açılışta hızlı açılacaktır. Eğer fişi çekmiyorsanız farklı bir sorun olabilir.

Bu bir sorun değil. Windows'a gelen güncelleme sonrası ilk böyle bir durum oluşuyor ve sistem biraz çalışıp bir iki kapatma sonrası düzeliyor.

Eğer bilgisayar kapandıktan sonra fişini çekmezseniz bidahaki açılışta hızlı açılacaktır. Eğer fişi çekmiyorsanız farklı bir sorun olabilir.
Cekmiyorum, Windows 10 uyumsuzluğu ile alakalı bir durum var ama çözemedim.
Bu bir sorun değil. Windows'a gelen güncelleme sonrası ilk böyle bir durum oluşuyor ve sistem biraz çalışıp bir iki kapatma sonrası düzeliyor.
Bütün surumlerde böyleydi, yeni olusan bir sorun değil.

Sorun değil, bende de ilk monitör ardından kasa.

Bazen hızlı başlama ile bazen ise normal başlama ile açıldığından bu sürelerle karşılaşmaktasınız.
Cevabın için teşekkür ederim. Peki bunu sürekli hızlı başlatmanın bir yolu var mı acaba?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı