byBluee Centipat Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 40 12 Aralık 2019 #1 Ben uzun zamandır Windows 10'un standart mouse imlecini arıyorum fakat bulamıyorum nereden bulabilirim?
Ben uzun zamandır Windows 10'un standart mouse imlecini arıyorum fakat bulamıyorum nereden bulabilirim?
omerfrk1 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 40 27 Ekim 2021 #21 BlckShdw dedi: Bu sistem imleci olarak yükleniyor yani silmeniz için farklı bir yöntem gerekli. Yardım gerekirse bu yorumu alıntılayın hallederiz. Genişletmek için tıkla... Nasıl siliniyor? Artı 0 Eksi
BlckShdw dedi: Bu sistem imleci olarak yükleniyor yani silmeniz için farklı bir yöntem gerekli. Yardım gerekirse bu yorumu alıntılayın hallederiz. Genişletmek için tıkla... Nasıl siliniyor?
Mert_TS Femtopat Katılım 11 Ocak 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2022 #22 m0rphine dedi: Windows 10 kullanıyorum. Windows\Cursors klasörünü RAR haline getirip Yandex'e yükledim. Buyrun: Cursors.rar Посмотреть и скачать с Яндекс Диска yadi.sk Not: İçinde Windows 10'un bütün imleçleri var. Hangisini istiyorsunuz bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... sadece orjinal olanını atarmısın kafam karışıyorda m0rphine dedi: Windows 10 kullanıyorum. Windows\Cursors klasörünü RAR haline getirip Yandex'e yükledim. Buyrun: Cursors.rar Посмотреть и скачать с Яндекс Диска yadi.sk Not: İçinde Windows 10'un bütün imleçleri var. Hangisini istiyorsunuz bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Windows 10 un sadece beyaz olanını atarmısın kafam karışıyor Artı 0 Eksi
m0rphine dedi: Windows 10 kullanıyorum. Windows\Cursors klasörünü RAR haline getirip Yandex'e yükledim. Buyrun: Cursors.rar Посмотреть и скачать с Яндекс Диска yadi.sk Not: İçinde Windows 10'un bütün imleçleri var. Hangisini istiyorsunuz bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... sadece orjinal olanını atarmısın kafam karışıyorda m0rphine dedi: Windows 10 kullanıyorum. Windows\Cursors klasörünü RAR haline getirip Yandex'e yükledim. Buyrun: Cursors.rar Посмотреть и скачать с Яндекс Диска yadi.sk Not: İçinde Windows 10'un bütün imleçleri var. Hangisini istiyorsunuz bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Windows 10 un sadece beyaz olanını atarmısın kafam karışıyor