Windows 10 Sürekli Kilit Ekranına Atma Sorunu

TrueGamingg

Megapat
Daha fazla  
Windows 10 yükledim ekran sürekli açıp kapanıyor. Kilit ekranını açtıktan sonra ekran kapanıp açıldıktan sonra tekrar kilit ekranına yolluyor. Nasıl yapmam lazım? Sürekli aynı işlemi yapıyor PC'yi açamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yükseltme ile geçtiyseniz böyle şeyler olabilir. Benimkinde de 20 sn sonra siyah ekran hatası geliyordu. Sadece fare kalıyordu.
Sonra temiz kurulum yaptım. Bir sorun kalmadı. Gayet hızlı.Temiz kurulumda ürün anahtarı istediği bölümleri atlayın windows otomatik aktifleşiyor.

Bende de aynı sorun var masaüstüne bi girebilsem halledecem de,
Peki Ahmet bey siz nasıl yaptınız bu işlemi yaparken format atılıyor mu?

Yardım edecek yok mu?

Siyah Ekran sorunu mu var ? Öyle ise forumda daha önce paylaştım. Bir daha paylaşayım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ctrl+Alt+Delete ile görev yöneticisine ulaşın. Dosya - ''Yeni bir görevi çalıştır'' bölümünden explorer.exe yazın. Windows gezgini başlayacaktır. İşe yarayabilir.

Yükseltmeden sonra temiz kurulum yapın. Kurulumda ürün anahtarı istediği bölümlerde atla seçeneğine tıklayın windows otomatik aktive olacaktır.

Ali Beyin çektiği videoyu izleyebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İndirme bağlantısı ;

Windows 10

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…