claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.719 Makaleler 60 Çözümler 825 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2019 #11 Yinede yapamazsan Ubuntu ile dosyaları kurtarabilirsin.
Ekrembrk Centipat Katılım 28 Aralık 2019 Mesajlar 5 29 Aralık 2019 #12 Sorunu çözdüm beyler yardımlarınız için teşekkürler. claus dedi: Yinede yapamazsan Ubuntu ile dosyaları kurtarabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Şubat 2020
Sorunu çözdüm beyler yardımlarınız için teşekkürler. claus dedi: Yinede yapamazsan Ubuntu ile dosyaları kurtarabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
L Lordmatthei Decapat Katılım 13 Ocak 2020 Mesajlar 13 7 Şubat 2020 #13 Ekrembrk dedi: Sorunu çözdüm beyler yardımlarınız için teşekkürlet Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdün? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Şubat 2020
Ekrembrk dedi: Sorunu çözdüm beyler yardımlarınız için teşekkürlet Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdün?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.719 Makaleler 60 Çözümler 825 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2020 #14 Bir önceki mesajımda belirttiğim şekilde çözebilirsin.
L Lordmatthei Decapat Katılım 13 Ocak 2020 Mesajlar 13 8 Şubat 2020 #15 claus dedi: Bir önceki mesajımda belirttiğim şekilde çözebilirsin. [/QUOTE, Abi benim dosyaları kurtarma gibi bir derdim yok. Pc 'yi açabilsem yeter. Genişletmek için tıkla... claus dedi: Bir önceki mesajımda belirttiğim şekilde çözebilirsin. Genişletmek için tıkla... Abi benim dosyaları kurtarma gibi bir derdim yok. Pc 'yi açabilsem yeter.
claus dedi: Bir önceki mesajımda belirttiğim şekilde çözebilirsin. [/QUOTE, Abi benim dosyaları kurtarma gibi bir derdim yok. Pc 'yi açabilsem yeter. Genişletmek için tıkla... claus dedi: Bir önceki mesajımda belirttiğim şekilde çözebilirsin. Genişletmek için tıkla... Abi benim dosyaları kurtarma gibi bir derdim yok. Pc 'yi açabilsem yeter.
kerim29dd Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #16 Lordmatthei dedi: Abi benim dosyaları kurtarma gibi bir derdim yok. PC'yi açabilsem yeter. Genişletmek için tıkla... Açabildin mi? Bende de aynı sorun oldu da şu an hem de Windows 2 ay önce aldığım SSD'deydi. İnşallah SSD'de bir sorun yoktur.
Lordmatthei dedi: Abi benim dosyaları kurtarma gibi bir derdim yok. PC'yi açabilsem yeter. Genişletmek için tıkla... Açabildin mi? Bende de aynı sorun oldu da şu an hem de Windows 2 ay önce aldığım SSD'deydi. İnşallah SSD'de bir sorun yoktur.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.719 Makaleler 60 Çözümler 825 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #17 kerim29dd dedi: Açabildin mi? Bende de aynı sorun oldu da şu an hem de Windows 2 ay önce aldığım SSD'deydi. İnşallah SSD'de bir sorun yoktur. Genişletmek için tıkla... Yeni konu açıp detaylıca sorunu belirtin ve beni etiketleyin.
kerim29dd dedi: Açabildin mi? Bende de aynı sorun oldu da şu an hem de Windows 2 ay önce aldığım SSD'deydi. İnşallah SSD'de bir sorun yoktur. Genişletmek için tıkla... Yeni konu açıp detaylıca sorunu belirtin ve beni etiketleyin.
kerim29dd Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #18 claus dedi: Yeni konu açıp detaylıca sorunu belirtin ve beni etiketleyin. Genişletmek için tıkla... Açtım abi onay bekliyor.
claus dedi: Yeni konu açıp detaylıca sorunu belirtin ve beni etiketleyin. Genişletmek için tıkla... Açtım abi onay bekliyor.