Selam, bugün Windows 10 Enterprise yükledim. Sitemimde Disk var. Biri SSD, 2.is 2TB HDD. Ne hikmetse HDD'de ne işlem yaparsam yapayım (kes, sil, taşı vs) yönetici izini istiyor "devam" butonuna tıkladığımda devam ediyor. Bu sorunu yaşayan var mı benim gibi?
Selam, bugün Windows 10 Enterprise yükledim. Sitemimde Disk var. biri SSD, 2.is 2TB HDD. Ne hikmetse HDD'de ne işlem yaparsam yapayım (kes, sil, taşı vs) yönetici izini istiyor "devam" butonuna tıkladığımda devam ediyor. Bu sorunu yaşayan var mı benim gibi?
O halde yapılacak şey Microsoft ile irtibata geçmek. Çünkü, Enterprise sürümleri, son kullanıcıya sunulan Home ve Pro sürümlerine göre farklılık gösterir. Bu sebeple Microsoft u arayınız.
O halde yapılacak şey Microsoft ile irtibata geçmek. Çünkü, Enterprise sürümleri, son kullanıcıya sunulan Home ve Pro sürümlerine göre farklılık gösterir. Bu sebeple Microsoft u arayınız.
Sorunu çözdüm klasörleri ağda farklı güvenlik isimleri ekleyerek paylaşıma vermişim klasör özelliklerindern güvenlik sekmesine gidip o kullanıcıları kaldırdım sorun düzeldi.