Dark-Man Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 2.020 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronikçi 20 Ocak 2015 #1 Windows 10 çıkmış hepimize hayırlı olsun. Bir şey merak ettim AMD'nin sitesine baktım da en son Windows 8.1 var 10 gözükmüyor. Destek gelecek mi? Hangi seriyi kapsayacak? ÖRN: HD 6xxx
Windows 10 çıkmış hepimize hayırlı olsun. Bir şey merak ettim AMD'nin sitesine baktım da en son Windows 8.1 var 10 gözükmüyor. Destek gelecek mi? Hangi seriyi kapsayacak? ÖRN: HD 6xxx
YKTYN Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 2.250 Makaleler 6 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ocak 2015 #2 Tabii ki gelecek. Kart çok eski olmadığı sürece güncelleme desteği verilir.
Dark-Man Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 2.020 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronikçi 20 Ocak 2015 #3 Bu arada ne zaman çıktı ben nasıl yeni görüyorum? Destek gelsin bakalım hangi kartları destekliyor ona göre kart alayım bari.
Bu arada ne zaman çıktı ben nasıl yeni görüyorum? Destek gelsin bakalım hangi kartları destekliyor ona göre kart alayım bari.
YKTYN Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 2.250 Makaleler 6 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ocak 2015 #4 Sadece ön izleme sürümü çıktı. Kararlı sürüme daha vakit var. Şu an alacağınız kartlara destek gelecektir.
Sadece ön izleme sürümü çıktı. Kararlı sürüme daha vakit var. Şu an alacağınız kartlara destek gelecektir.