Windows 10 sürücüleri iyileştirme

L0SSANT0S

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Ben sürücülerimi en iyileme işlemini yapmak istiyorum. Bu benim yerel disk C ve yerel disk E disklerini birleştirir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben anladım galiba, advenced system care kullanıyor arkadaş muhtemelen. O beş para etmez programdan kurtulmanı tavsiye ederim. İlla yapacaksan da e ve c diski tek parça haline gelmez.

ASC kullanmıyorum.Sadece Wise Care 365 PRO var.Söylemek istediğim konu şu bir sürücüye özellikler dediğimizde sürücüyü en iyi duruma getir kısmında eğer adımları tamamlarsam C diskim ve E diskim birleşirmi?
w10.PNG

ASC kullanmıyorum.Sadece Wise Care 365 PRO var.Söylemek istediğim konu şu bir sürücüye özellikler dediğimizde sürücüyü en iyi duruma getir kısmında eğer adımları tamamlarsam C diskim ve E diskim birleşirmi?Eki Görüntüle 364028
C ve E için uygulayabilirsin, bir kereliğine sistem ayrıldıya da uygulayabilirsin. Herhangi bir birleşme olmaz ayrı ayrı işlem yapar, normal bir şekilde kullanırsın.

İlgin için teşekkür ederim.

Yaklaşık kaç dakika/saat sürer peki?
Rica ederim. Yapılma sıklığına ve bilgisayarda yapılan işlemlere göre değişir. Klasörlerle çok oynanırsa, çok program kurulur silinirse, bir de sistem geri yükleme dosyası varsa(bu dağılma yüzdesini epey artırır, denetim masası sistem korumasındaki kısım), birleştirilecek dosyaların boyutu büyük ise, harddiskin hızına göre bile değişir 1-2 saati bile bulur.
Ben genelde %7-%10 civarı parçalanma oldu mu yaparım, ya da iyileştirme gerekiyor yazdığında da olur.
İstersen zamanlayıcı da açabilirsin arka planda kendisi yapar ama ben elle yapıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı