C ve E için uygulayabilirsin, bir kereliğine sistem ayrıldıya da uygulayabilirsin. Herhangi bir birleşme olmaz ayrı ayrı işlem yapar, normal bir şekilde kullanırsın.ASC kullanmıyorum.Sadece Wise Care 365 PRO var.Söylemek istediğim konu şu bir sürücüye özellikler dediğimizde sürücüyü en iyi duruma getir kısmında eğer adımları tamamlarsam C diskim ve E diskim birleşirmi?Eki Görüntüle 364028
C ve E için uygulayabilirsin, bir kereliğine sistem ayrıldıya da uygulayabilirsin. Herhangi bir birleşme olmaz ayrı ayrı işlem yapar, normal bir şekilde kullanırsın.
Tek parça haline gelir mi diyorsan gelmez.Sistemde C ve E diski var.Kısacası bu işlemler bitince bu iki disk birleşirmi onu soruyorum.
İlgin için teşekkür ederim.Tek parça haline gelir mi diyorsan gelmez.![]()
Yaklaşık kaç dakika/saat sürer peki?Tek parça haline gelir mi diyorsan gelmez.![]()
Rica ederim. Yapılma sıklığına ve bilgisayarda yapılan işlemlere göre değişir. Klasörlerle çok oynanırsa, çok program kurulur silinirse, bir de sistem geri yükleme dosyası varsa(bu dağılma yüzdesini epey artırır, denetim masası sistem korumasındaki kısım), birleştirilecek dosyaların boyutu büyük ise, harddiskin hızına göre bile değişir 1-2 saati bile bulur.İlgin için teşekkür ederim.
Yaklaşık kaç dakika/saat sürer peki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.