Windows 10 sürüm 1803 donma sorunu

justreo

Decapat
Windows 10 sürüm 1803 güncellemesini yüklediğimden beri herhangi bir programı kapattığımda(ayarlar, Word, Excel, Fotoğraflar gibi) bilgisayarda 1-2 saniyelik donmalar oluyor. Bazen de 1-2 saniye donma ile açılıyor programlar. Bunu yaşayan var mı? Çözümü olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
yaşayanlar var malesef tek umudumuz yeni bir güncelleme veya bu hataların düzeltilmesi arkadaşım başka çare yok bende sendeki aynı sorunları yaşıyorum fotograflar filan geç acılıyor malesef
yaşayanlar var malesef tek umudumuz yeni bir güncelleme veya bu hataların düzeltilmesi arkadaşım başka çare yok bende sendeki aynı sorunları yaşıyorum fotograflar filan geç acılıyor malesef

Çözüm
Takıntı yapmaya başladım valla artık. Geç açılması kabul edilebilir ama, kapattıktan sonraki donmalar can sıkıcı. Programları simgeye alıp kullanacağız heralde..

Merhabalar, tam olarak bu durumla alakalı ben de bir sorun yaşıyorum. Bu konu altındaki başlıkları inceledim gözümden kaçan da olmuş olabilir. Hala bir çözüm üretilmedi mi? Temiz kurulum kesin çözüm mü? PC diğer bütün her şeyiyle stabil çalışırken format en son tercih düşünüyorum.

Bu ve bu tür problemler ile karşılaşan kullanıcılar temiz kurulum sonrası çoğu kullanıcı kendi özelinde yaşamış olduğu problemlerini aştığı bilinmektedir. Şayet sizi çok zor bir duruma sokacak bir iş değilse temiz kurulum yapmanızı tavsiye ederim. Zira bende ses kartım ile yaşamış olduğum problemleri temiz kurulum vesilesiyle aşmış bulundum.

Daha önce yapmadığım için bulaşmak istemiyorum. Bilgisayarda yeni birazda o yüzden. Update ile geçmesini bekleyeceğim yada umarım bir çözümü çıkar.
Gelen kb4284848 güncellemesi sonra sorun çözülmüş gibi duruyor. 1 gündür bu güncellemedeyim ve henüz bir soruna rastlamadım.

Son düzenleme:
Daha önce yapmadığım için bulaşmak istemiyorum. Bilgisayarda yeni birazda o yüzden. Update ile geçmesini bekleyeceğim yada umarım bir çözümü çıkar.
Gelen kb4284848 güncellemesi sonra sorun çözülmüş gibi duruyor. 1 gündür bu güncellemedeyim ve henüz bir soruna rastlamadım.

Merhabalar, şu an hala Windows 1803 ile ilgili sıkıntılar yaşıyor musunuz? Yoksa yeni güncelleştirmeler ile sıkıntılar düzeldi mi, ona göre temiz kurulum Windows 1803 kuracağım.

Merhabalar, şu an hala Windows 1803 ile ilgili sıkıntılar yaşıyor musunuz? Yoksa yeni güncelleştirmeler ile sıkıntılar düzeldi mi, ona göre temiz kurulum Windows 1803 kuracağım.
Merhabalar, dediğim gibi haziran güncellemesinden sonra donma sıkıntılarım çözüldü. Temmuz güncellemesindede bir sorun göremedim.( Tabiiki updateden önce geri yükleme noktası oluşturdum.) Ayrıca arkadaşlar temiz kurulum yapıldığı zaman var olan sıkıntılarında çözüldüğünü söylüyorlardı, ne kadar doğrudur bilemem. Kısacası, şuan memnunum,donma sorunları büyük oranda kalktı, saliselik şeyler oluyor bazen. Windows 10 en üst düzey haliyle bile sorunlu zaten. Ufak sıkıntılar olacaktır.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı