A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 14 Kasım 2018 #61 207061 dedi: Üzüyor bu güncelleştirme. 1803 ile mutluydum ben.. Genişletmek için tıkla... Durabilin 1803'te.
207061 dedi: Üzüyor bu güncelleştirme. 1803 ile mutluydum ben.. Genişletmek için tıkla... Durabilin 1803'te.
2 207061 Megapat Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 5.668 Makaleler 1 Çözümler 40 14 Kasım 2018 #62 Silinen üye dedi: Durabilin 1803'te. Genişletmek için tıkla... Artık her şey için çok geç demek için bile çok geç
Silinen üye dedi: Durabilin 1803'te. Genişletmek için tıkla... Artık her şey için çok geç demek için bile çok geç
xxxtentac!on Megapat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2018 #63 Recep Baltaş dedi: Herkese hemen dağıtılmıyor. Bekleyin biraz. Genişletmek için tıkla... Hocam gelince Windows Update kısmında çıkacak değil mi?
Recep Baltaş dedi: Herkese hemen dağıtılmıyor. Bekleyin biraz. Genişletmek için tıkla... Hocam gelince Windows Update kısmında çıkacak değil mi?
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 14 Kasım 2018 #64 xxxtentac!on dedi: Hocam gelince Windows Update kısmında çıkacak değil mi? Genişletmek için tıkla... Aynen.
xxxtentac!on dedi: Hocam gelince Windows Update kısmında çıkacak değil mi? Genişletmek için tıkla... Aynen.
Morruk Kilopat Katılım 25 Aralık 2014 Mesajlar 758 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Şişli 26 Kasım 2018 #65 Beyler durum nedir? Bende hala gözükmüyor sistem güncel diyor. (kendim kaşınıyorum değil mi? )
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.459 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 26 Kasım 2018 #66 Morruk dedi: Beyler durum nedir? Bende hala gözükmüyor sistem güncel diyor. (Kendim kaşınıyorum değil mi? ) Genişletmek için tıkla... 1809 çıktı. Güncelleme gelmediyse Microsoft'un yayınladığı bir güncelleme aracı var. Onu kullanarak yükseltebilirsiniz. Telefonda olduğum için link veremiyorum. Gün içinde bilgisayara geçersem verebilirim.
Morruk dedi: Beyler durum nedir? Bende hala gözükmüyor sistem güncel diyor. (Kendim kaşınıyorum değil mi? ) Genişletmek için tıkla... 1809 çıktı. Güncelleme gelmediyse Microsoft'un yayınladığı bir güncelleme aracı var. Onu kullanarak yükseltebilirsiniz. Telefonda olduğum için link veremiyorum. Gün içinde bilgisayara geçersem verebilirim.
HeNiX Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 1.496 Çözümler 17 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Kasım 2018 #67 yika38 dedi: 1809 çıktı. Güncelleme gelmediyse Microsoft'un yayınladığı bir güncelleme aracı var. Onu kullanarak yükseltebilirsiniz. Telefonda olduğum için link veremiyorum. Gün içinde bilgisayara geçersem verebilirim. Genişletmek için tıkla... Windows Güncelleme Yardımcısıyla yapmaya başlayınca %20’de hata veriyor ve değişiklikler geri alınıyor diyor.
yika38 dedi: 1809 çıktı. Güncelleme gelmediyse Microsoft'un yayınladığı bir güncelleme aracı var. Onu kullanarak yükseltebilirsiniz. Telefonda olduğum için link veremiyorum. Gün içinde bilgisayara geçersem verebilirim. Genişletmek için tıkla... Windows Güncelleme Yardımcısıyla yapmaya başlayınca %20’de hata veriyor ve değişiklikler geri alınıyor diyor.
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.459 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 26 Kasım 2018 #68 HeNiX dedi: Windows Güncelleme Yardımcısıyla yapmaya başlayınca %20’de hata veriyor ve değişiklikler geri alınıyor diyor. Genişletmek için tıkla... Antivirüs yazılımı varsa onu devre dışı bırakmayı deneyin. Belki antivirüs yazılımı engel oluyordur.
HeNiX dedi: Windows Güncelleme Yardımcısıyla yapmaya başlayınca %20’de hata veriyor ve değişiklikler geri alınıyor diyor. Genişletmek için tıkla... Antivirüs yazılımı varsa onu devre dışı bırakmayı deneyin. Belki antivirüs yazılımı engel oluyordur.
HeNiX Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 1.496 Çözümler 17 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Kasım 2018 #69 yika38 dedi: Antivirüs yazılımı varsa onu devre dışı bırakmayı deneyin. Belki antivirüs yazılımı engel oluyordur. Genişletmek için tıkla... Antivirüs olarak Microsoft’un yüklü gelenini kullanıyorum. Bu arada uygulamada bitiyor yeniden başlattıktan sonra %20’de hata veriyor.
yika38 dedi: Antivirüs yazılımı varsa onu devre dışı bırakmayı deneyin. Belki antivirüs yazılımı engel oluyordur. Genişletmek için tıkla... Antivirüs olarak Microsoft’un yüklü gelenini kullanıyorum. Bu arada uygulamada bitiyor yeniden başlattıktan sonra %20’de hata veriyor.
D DJ_OXyGeNe_8 Ziyaretçi 11 Aralık 2018 #70 Şu bildirim görünmeme sorunu çözüldü mü? Ben de hala görünmüyor.