Windows 10 Sürüm 1809 Yükseltme Sorunu

Ethereum

Kilopat
Makaleler
1
Yer
localhost
İyi Forumlar; Kullandığım mevcut Windows Sürümü 1803. Ben sürüm 1809'a güncellemek için "Windows 10 güncelleme Yardımcısı"nı indirdim fakat indirme işlemi yeniden başladığında yükleme ekranında "%30 dolduğunda" bilgisayar Yeniden başlatılıyor ve siyah Dos ekranında yağılan değişiklikler geri alınıyor yazısı geliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Birçok forumda araştırdım lakin çözümü yok. Dism, Update sorun giderici vb. denedim. Teşekkürler.

Ürün Orjinal.

Windows Update'de 1809'dan iz yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de buna benzer bir sorun oldu, mavi ekran vermişti ve PC açılmadı bende Windows 10'un iso sunu indirip flaşa atıp format attım 1803 ten 1809 a yükseldi.

Dostum eğer anakart eski model ise windows 10 yükseltirken sorun veriyor. Aynı sorun benim başıma gelmişti. Eksik güncellemeleri alamıyordu. Güncel sürümü format atarak kurmak zorunda kalmıştım. Bilmiyorum aynı sorun mu ama UEFI desteği olmayan anakartlar yükseltme yapamıyor sanırım. Hatta rufus ile usb'ye yazarken UEFI seçeneği ile yazdığında, format bile atamıyosun. Rufus'da hedef sistemi BİOS seçince format atabiliyorsun. Umarım yardımcı olmuştur

Anakartım ASUS H81m-d rv2.0 Uefi GBT olarak SSD'de kurulu. Bios'um 26.03.2018 tarihli.

Anakartım ASUS H81m-d rv2.0 Uefi GBT olarak SSD'de kurulu. Bios'um 26.03.2018 tarihli.
"SoftwareDistribution.old" bu klasörü bu şekil yeniden adlandırma yaptın mı? Önbelleğin temizlenmesi adına yani muhtemelen denemiş olabilirsin. Güncelleme sorunları çözümünün başında geliyor. İşlem yolu C:\Windows\SoftwareDistribution klasörünü başta belirttiğim şekilde değişiyorsun, klasör içindeki dosyaları silmeyi denedin mi? Bunun için önce windows update etkisiz hale getirmen gerekiyor. Komut sistemiyle update durdurup, dosyaları silip sonra tekrar aktif edip bilgisayarı yeniden başlat. Bunlar benim denediğim yollardı

Sorunu Çözdüm. Nasıl mı? İlk önce tarih ve saat ayarlarımı Alaska yani amerikan saati olarak değiştirdim. daha sonra TechUtilities adlı program ile tarama yaptırdım ve onardım. güncelleme indikten sonra kendi otomatik yüklenirken interneti kestim. Ve yüklendi. Kolay Gelsin. Konu Kilit.

Tebrikler

başka bir windows sürümünden win10 (1809) kurulumu yaperken Wİ-Fİ ye bağlanmak zorundamıyım yoksa bağlantıyı kesimmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…