Ahmet İnanoğlu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 2.984 Çözümler 9 Yer İstanbul/Ataşehir 13 Haziran 2020 #1 2004 sürümü ile beraber sorunların da geldiğini duydum ve güncellemeye çekindim açıkçası. Hatalar düzeltildi mi? Bilgisi olan varsa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2020
2004 sürümü ile beraber sorunların da geldiğini duydum ve güncellemeye çekindim açıkçası. Hatalar düzeltildi mi? Bilgisi olan varsa sevinirim.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 13 Haziran 2020 #2 Düzeltildi. Zaten ortada aşırı ciddi bir hata da yoktu da neyse...
Focal Fossa Hectopat Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 885 Makaleler 3 Çözümler 6 13 Haziran 2020 #3 Ahmet İnanoğlu dedi: 2004 sürümü ile beraber sorunların da geldiğini duydum ve güncellemeye çekindim açıkçası. Hatalar düzeltildi mi? Bilgisi olan varsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... bazı donanımlarda hala sorunlar devam ediyor diye herkese güncelleme vermediler fakat benim pc'de sadece android emulator kurarken birkaç kez mavi ekran verdi başka da herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
Ahmet İnanoğlu dedi: 2004 sürümü ile beraber sorunların da geldiğini duydum ve güncellemeye çekindim açıkçası. Hatalar düzeltildi mi? Bilgisi olan varsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... bazı donanımlarda hala sorunlar devam ediyor diye herkese güncelleme vermediler fakat benim pc'de sadece android emulator kurarken birkaç kez mavi ekran verdi başka da herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 13 Haziran 2020 #4 Kurup denedim hiç bir sorun yoktu tabii bu sistemden sisteme değişir.
MKarlion Megapat Katılım 23 Mart 2017 Mesajlar 176 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2020 #5 Bende durum hala böyle. Güncelleme yardımcısı ile yükleniyor ama bu uyarı kalkmadan yüklemek istemedim.
Bende durum hala böyle. Güncelleme yardımcısı ile yükleniyor ama bu uyarı kalkmadan yüklemek istemedim.
Antonio Montana Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 2.794 Çözümler 4 Yer El Fureidis 13 Haziran 2020 #6 Bir kaç gün önce güncelledim ve herhangi bir problemle karşılaşmadım ama yine de arkadaşların söylediği gibi herkes için aynı değil.
Bir kaç gün önce güncelledim ve herhangi bir problemle karşılaşmadım ama yine de arkadaşların söylediği gibi herkes için aynı değil.