Windows 10 sürüm 2004 TS3 sorunu

AspendoZ

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 AN515-57-5093
Merhaba arkadaşlar, Windows 10 Home sürüm 2004 kullanıyorum. TeamSpeak3 yönetici çalıştırmadan ve self/hotkey profile/default yapmadan mik basamıyorum. Daha yeni 2004 sürüme geçtim ve ondan sonra olmaya başladı, öncesinde 1909 kullanıyordum takır takır çalışıyordu.
Acaba ben mi bir şeyi eksik yapıyorum? Anlayanınız varsa bakabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, Windows 10 Home sürüm 2004 kullanıyorum. TeamSpeak3 yönetici çalıştırmadan ve self/hotkey profile/default yapmadan mik basamıyorum. Daha yeni 2004 sürüme geçtim ve ondan sonra olmaya başladı, öncesinde 1909 kullanıyordum takır takır çalışıyordu.

@Recep Baltaş beyefendi hazretleri hiçbir 2004 sürümü sorununa yardımcı olmadığı için bu gibi durumlara çözüm bulamamanız gayet normal bir durum. Kendisi birtek önermeyi biliyor.

1909 sürümüne geri dönün. 2004 şuan güncel değil hatalar olması çok normal. Çözüm bulamaya bilirsiniz.

@Recep Baltaş beyefendi hazretleri hiçbir 2004 sürümü sorununa yardımcı olmadığı için bu gibi durumlara çözüm bulamamanız gayet normal bir durum. Kendisi birtek önermeyi biliyor.

BETA aşamasında olan bir sürüm.. Daha sorunları olabileceği için yani hazır olmadığı için Microsoft çıkarmamış. Recep Baltaş güncel sürümü kullanın diyor adama niye laf attın anlamadım, şuan 2004 sürümü sadece test eden kullanıcılara aç.

1909 sürümüne geri dönün. 2004 şuan güncel değil hatalar olması çok normal. Çözüm bulamayabilirsiniz.

BETA aşamasında olan bir sürüm.. Daha sorunları olabileceği için yani hazır olmadığı için Microsoft çıkarmamış. Recep Baltaş güncel sürümü kullanın diyor adama niye laf attın anlamadım, şu an 2004 sürümü sadece test eden kullanıcılara açık durumda.
Bende hiçbir sorun yok. TS3 de sorunsuz çalışıyor. Sizin kendi sisteminizin sorunlarını araştırmak yerine suçu yeni sürüme atıyorsunuz her defasında. Sırf bunun yüzünden her yeni çıkan Windows 10 sürümü uzun süre geri planda kalıyor. Evet Microsoft çıkarmamış olabilir fakat ufak tefek (kullanımı etkilemeyen) bug'ları düzeltmek için bekliyorlar. Kaldı ki 2004 sürümü Aralık 2019'da tamamlandı. Yani planlama olmasaydı en geç Nisan ayında çıkarırlardı. Planlamadan dolayı çıkarmadılar henüz, bug'lardan dolayı değil. Beta falan da değil ayrıca, 10.0.19041 final sürüm. Mayıs 2020'de çıkacak sürüm aslında Aralık 2019'da tamamlandı.

Bende hiçbir sorun yok. TS3 de sorunsuz çalışıyor. Sizin kendi sisteminizin sorunlarını araştırmak yerine suçu yeni sürüme atıyorsunuz her defasında. Sırf bunun yüzünden her yeni çıkan Windows 10 sürümü uzun süre geri planda kalıyor. Evet Microsoft çıkarmamış olabilir fakat ufak tefek (kullanımı etkilemeyen) bug'ları düzeltmek için bekliyorlar. Kaldı ki 2004 sürümü Aralık 2019'da tamamlandı. Yani planlama olmasaydı en geç Nisan ayında çıkarırlardı. Planlamadan dolayı çıkarmadılar henüz, bug'lardan dolayı değil. Beta falan da değil ayrıca, 10.0.19041 final sürüm. Mayıs 2020'de çıkacak sürüm aslında Aralık 2019'da tamamlandı.
Aynen çok haklısın 👏👍

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı