Windows 10 Sürüm 2004'e geçmeli miyim?

Windows sitesinde ssd için tasarlandı falan yazmıyo en az 30 gb yeri olan hafıza ve 2gb rami olan tüm sistemlere entegre edilebilir yazıyo. O zaman Windows Xp de(modlu) ssd tak hızlı çalışsın. Dediğim gibi kişinin sistemine bağlı paran yok diye Windows 10 kuramıycazmı?
O zaman hantal demiceksin windows 10 diyoruz 7 veya xp değil, zaten herkes biliyor ssd için tasarlandığını ssdn yoksa yavaş diye söylenmiceksin.

mıycazmı?

Teknik bilmeden konuşma ya gelmişsin milyardolar harcanan işletim sistemine kendi sistemin yüzünden yavaş diyorsun, yavaş felan değil füze gibi kullanıyorum çok da memnunum keni sisteminizi bilip yorum yapın sizde hantal diye işletim sistemine laf atmayın.
Benim sistemime göre yavaş yazın genelleme yapmayın.

Sende aynısını diyosun bende sistem yavaş sa Windows da yavaş oluyo sistem hızlı ise Windows da hızlı

anla artık yarım saatir aynı şeyi anlatıyorum.

Eskiden bir güncelleme inmiyor diye sürekli günde 5-10 defa abartısız mavi ekran yiyordum. 1909'a geçtim. Ardından mavi ekranlar kesildi. Bilgisayar düzeldi. Bir kaç gün önce tekrar 2004'e geçtim fakat şimdide böyle bir indirme sorunu var. Allah'tan bu çok sorun ettirtmedi. Mavi ekran vermiyor bilgisayar fakat yinede inmiyor lanet şey.

Tamam hocam anladık Windows kullan kullandırtmaya devam et. Haklısın lafı uzatmayak.

Çok değişik, bana hergün güncelleme geliyor hepside güncelleniyor şuanda microsoftun sunduğu en son sürümü kullanıyorum.

Yükleme o zaman, sormuşsun adam cevaplamış.
Ben 2004 sürümünü çıktığından beri kullanıyorum şuanda hiçbir problem de yaşamıyorum.
Güzel kardeşim yakında bu hatalar için yeni bir patch yayınlanacakmış. Yeniden format atmak ile uğraşmıyım diye soruyorum.

Benim fikrim eğer RTX teknolojisini kullanmıyorsanız 1709 öneririm. Bence en stabil sürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…