Windows 10 Sürüm Numarasını Takip Etme

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Benim bir sorum olacaktı sizlere. Ben mesela tam şu anki en güncel Windows 10'un hangi sürüm numarası olduğunu öğrenmek istiyorum ki bilgisayarımdakiyle karşılaştırayım. Bu sürüm numarasını internetten sürekli takip edebileceğım bir yer var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
kardeş en güncel sürüm 1703 sürümü creaters update
dostum tamam sağ ol söylediğin için ancak, diyelim ki ben 2 ay dır bilgisayardan uzağım ve bu 2 ay bir çok güncelleme geldi. Ben bu güncellemeler içerisinden en son gelmiş olanın build numarasını öğrenmek istiyorum. Bunu nerede görebilirim? Sormak istediğim soru bu.

Merhaba arkadaşlar. Benim bir sorum olacaktı sizlere. Ben mesela tam şu anki en güncel Windows 10'un hangi sürüm numarası olduğunu öğrenmek istiyorum ki bilgisayarımdakiyle karşılaştırayım. Bu sürüm numarasını internetten sürekli takip edebileceğım bir yer var mı?

Arama kısmına hakkında yaz ilk çıkana tıkla sürüm görünür. Yazıyı yanlış anlamışım kusura bakmayın.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı