Windows 10 sürüm önerisi

Brenoo

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
RAM
4
SSD veya HDD modeli
1 TB HDD
Ekran kartı
Intel HD Graphics
İşlemci
i3
Aktif olarak Windows 10 2019 lstc TR kullanmaktayım. Zamanında Windows 8.1 kullanmaktaydım. Destekler çekilince Windows 10'a geçtim ve lstc sürümünden gayet memnunum. Windows 8.1 aratmamakta oyun olsun iş olsun gayet hızlı bir işletim sistemi ama Windows Store olmadığı için ve kişisel hesaplar açamadığım için sıkıntılar yaşıyorum. Windows Store'yi PowerShell üzerinden yüklediğim veya GitHub'dan yüklediğim zaman yüklediğim uygulamalar 1-2 saniye sonra kapanmakta Roblox, Spotify vs. acaba sürümden mi kaynaklı olarak düşünerek Windows 10'un en güncel sürümünü indirdiğim zaman bu sorunu çözdüm. Fakat bu sefer de gereksiz alarm, hava durumu vb uygulamalar bilgisayarımı çok yormaktaydı. Technopat olsun başka forumlar olsun önerilen hizmetleri kapattım. Uygulamaları PowerShell üzerinden kaldırdım ama lstc (lstb) demini alamadım. Önerebileceğiniz Windows sürümleri var mıdır?

Hocam Atlas OS for Windows 10'u öneririm.
Windows 10'un en son sürümü sadece Microsoft Store+Xbox var. Çok hafif. Her hangi bir şüpheniz olmasın, açık kaynaklı olduğu için her şey ortada.

Orijinal Windows kullanın Pro'ya da Home sürümleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…