Windows 10 sürüm önerisi

kaja

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben şu an Windows 7 kullanıyorum ve artık bezdim gerçekten o yüzden ileride Windows 10'a geçmeyi düşünüyorum. Fakat Windows 10 2025'te desteği bitiyormuş sanırım ama yine de rahat bir şekilde oyun oynayabileceğim ve rahat bir şekilde kullanabileceğim Windows 10 sürümü önerir misiniz? İyi akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
En hafifleri Windows 10 Home ve Home Single Language. Bu arada sistem özelliklerin nedir?

Sistemin yeterliyle 11'de kullanabilirsin sistem bilgisi önemli ona göre yardım edelim sana.

Windows 10 Home veya Home Single Language. Bu arada sistem özelliklerin nedir?
İşlemci: Dual Core E6300 2.80 GHz (2 çekirdek)
Ram: 3 GB
ATI Radeon HD 4450 bu da ekran kartıymış sanırım

İşlemci: Dual Core E6300 2.80 GHz (2 çekirdek)
RAM: 3 GB.
Atı Radeon HD 4450 bu da ekran kartıymış sanırım.

Windows 10 Home veya Home Single.

Sistemin yeterliyle 11'de kullanabilirsin sistem bilgisi önemli ona göre yardım edelim sana.
11 kullanabileceğimi sanmıyorum. kaç yıl önce kurulmuş bir sisteme windows 11 biraz garip geldi bana açıkcası.

Windows 10 Home veya Home Single.

Windows 10 Home ve Home Single arasındaki fark nedir? Açıklarsanız çok sevinirim.

11 kullanabileceğimi sanmıyorum. kaç yıl önce kurulmuş bir sisteme windows 11 biraz garip geldi bana açıkcası.

Windows 10 Home ve Home Single arasındaki fark nedir? Açıklarsanız çok sevinirim.
Windows 10 Home de tüm dilleri ayarlayabilirsin ama Home Single Language'de sadece tek bir dil ayarlayabiliyorsun. Bence Home kur hocam. Ama sisteminde SSD yok ise Windows 7 üstü tüm işletim sistemlerinde acayip bir yavaşlık hissedersin.

SSD var. Windows 10 Home 64 Bit kurmam için kaç GB RAM lazım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…