k0vaaaks Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 799 Çözümler 6 30 Haziran 2024 #11 LTSC kur. 767803 dedi: Yok ben eski sürüm arıyordum mağaza olmayacak mağazayla işim yok sadece NFS açsın yeter. Genişletmek için tıkla...
LTSC kur. 767803 dedi: Yok ben eski sürüm arıyordum mağaza olmayacak mağazayla işim yok sadece NFS açsın yeter. Genişletmek için tıkla...
7 767803 Picopat Katılım 21 Mart 2024 Mesajlar 205 30 Haziran 2024 #12 k0vaaaks dedi: LTSC kur. Genişletmek için tıkla... Bir site buldum oradan indirdim 2016 LTSC. Купить ключи Microsoft и пр. лицензии в SoftComputers Крупнейший интернет-магазин ключей активаций программного обеспечения Microsoft и пр. цифровых товаров. Моментальная доставка лицензий на Ваш Email. softcomputers.org snop02 dedi: 21H2 var, 1809 var. Magaza istemiyorsan modlayıp çıkartırsın Burada gereksiz uygulamaları çıkartarak ISO indirirsin… Not: Magazayı simdiye kadar hiç silmeden indirmiştim. Windows 10'da Edge falan istemiyorsan indirmiyor bilgine. Genişletmek için tıkla... LTSC 2016 kuracağım hazır ISO şu anda. Son düzenleme: 30 Haziran 2024
k0vaaaks dedi: LTSC kur. Genişletmek için tıkla... Bir site buldum oradan indirdim 2016 LTSC. Купить ключи Microsoft и пр. лицензии в SoftComputers Крупнейший интернет-магазин ключей активаций программного обеспечения Microsoft и пр. цифровых товаров. Моментальная доставка лицензий на Ваш Email. softcomputers.org snop02 dedi: 21H2 var, 1809 var. Magaza istemiyorsan modlayıp çıkartırsın Burada gereksiz uygulamaları çıkartarak ISO indirirsin… Not: Magazayı simdiye kadar hiç silmeden indirmiştim. Windows 10'da Edge falan istemiyorsan indirmiyor bilgine. Genişletmek için tıkla... LTSC 2016 kuracağım hazır ISO şu anda.