İş gücünüzü gelişmiş işbirliği araçları, kurumsal düzeyde güvenlik, çoklu oturum açma ve daha fazlasıyla donatmak için Windows 10 Pro'yu satın alın. İşlerinizi her yerden halledin.
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...
İş gücünüzü gelişmiş işbirliği araçları, kurumsal düzeyde güvenlik, çoklu oturum açma ve daha fazlasıyla donatmak için Windows 10 Pro'yu satın alın. İşlerinizi her yerden halledin.
İnternette 30 liraya satılan Windows 10 Pro lisansları var sizce alınır mı öğrenciyiz malum her şeyin ucuzuna kayabiliyoruz olurda alırsam sıkıntı çıkar mı acaba? Bir bildiğiniz varsa lütfen söyleyin.
Aldım anahtarı güncelledim artık Windows 10 Pro olarak gözüküyor ama Windows anasayfasında hiçbir değişiklik yok. Ne yapmam gerekiyor normal Windows 10 Pro gibi gözükmesi için.
Aldım anahtarı güncelledim artık Windows 10 Pro olarak gözüküyor ama Windows anasayfasında hiçbir değişiklik yok. Ne yapmam gerekiyor normal Windows 10 Pro gibi gözükmesi için.