Windows 10 sürümü farklı bir sürüme nasıl yükseltilir?

Yunus inan

Decapat
Daha fazla  
Windows 10 education 64 Bit kullanıyorum ama orijinal lisans değil. Orijinal Windows 10 Pro'ya nasıl yükseltebilirim acaba?

Windows 10 Education 64 Bit kullanıyorum ama orijinal lisans değil. Orijinal Windows 10 Pro'ya nasıl yükseltebilirim acaba?
Temiz kurulum yapmanız en iyisi olur. Uygun bir OEM lisans alıp etkinleştirme yapabilirsiniz.

Bir anahtara ihtiyacınız olacak. İnternetten alabilirsiniz. Etkinleştirme için bir Windows 10 Pro kurup ürün anahtarı kısmına gireceksiniz.

Bir anahtara ihtiyacınız olacak. İnternetten alabilirsiniz. Etkinleştirme için bir Windows 10 Pro kurup ürün anahtarı kısmına gireceksiniz.

İnternette 30 liraya satılan Windows 10 Pro lisansları var sizce alınır mı öğrenciyiz malum her şeyin ucuzuna kayabiliyoruz olurda alırsam sıkıntı çıkar mı acaba? Bir bildiğiniz varsa lütfen söyleyin.

Alınır hocam. Çoğu kişi bu şekilde kullanıyor.

Alınır hocam. Çoğu kişi bu şekilde kullanıyor.

Aldım anahtarı güncelledim artık Windows 10 Pro olarak gözüküyor ama Windows anasayfasında hiçbir değişiklik yok. Ne yapmam gerekiyor normal Windows 10 Pro gibi gözükmesi için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…