Windows 10 SuperLite iyi mi?

Gerçeklik

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci : i5-9400F/ Ekran Kartı : GTX 1650 4 GB GDDR6 / RAM: 16 GB G SKILL / Windows 11 Pro
Telefon : iPhone 11 64 GB
Meslek
Oyuncu
Merhaba. Ben Windows 10 superlite kullanmayı düşünüyorum. Sizin düşünceleriniz nelerdir?
Aslında sistemim normal Windows 10 için gayet yeterli fakat gereksiz programların falan gitmesi çok iyi olur benim için. YouTube'da birçok insanın indirdiğini görüyorum, güvenilir gibi duruyor.
Siz ne düşünüyorsunuz?

Bunun yerine LTSC kullanabilirsin, fan yapımı bir sürüm.

Şahıs istediğini koyabilir.

Bence değil. Windows 11, bloatware'lerin de silinebilmesi ile en güzel işletim sistemi şu an. Windows zaten halihazırda oldukça iyi, animasyonları kısmak veya önceliklerle ilgili değişim yapmak başka yerden patlak veriyor ya da akıcı deneyimi sırf 4 5 ms için bozuyor. Orijinal Windows 11 üzerinde denetim masası açmadan, sırf ayarlar kısmından bir şeylerle uğraşarak optimize etmek çok daha sağlıklı, 2 fps kaybediyorsan karşılığında 10 tane özellik kazanıyorsun.

Not: Gizlilik isteyenler için de kötü ama Windows kullanmak isteyip de gizlilik isteyenlerin custom iso kullanması daha doğru tabi.

Merhaba. Ben Windows 10 superlite kullanmayı düşünüyorum. Sizin düşünceleriniz nelerdir?
Aslında sistemim normal Windows 10 için gayet yeterli fakat gereksiz programların falan gitmesi çok iyi olur benim için. YouTube'da birçok insanın indirdiğini görüyorum, güvenilir gibi duruyor.
Siz ne düşünüyorsunuz.

Windows 10 LTSC sürümlerini öneririm.

Siz ne düşünüyorsunuz?
Yerine Windows 10 Debloater kullanın, aynı işlevi görüyor.

Niye ben bir sıkıntısını görmedim E7500 işlemci 4 GB RAM ile Windows 10 Pro kullanıyorum yağ gibi akıyor.
Bende akış sorunu yok fakat içinde gelen programlar oldukça yer kaplıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı