parker26strike Picopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 739 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu gördüm. Şu an USB'me yazdırıyorum. Sizin düşünceleriniz neler?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu gördüm. Şu an USB'me yazdırıyorum. Sizin düşünceleriniz neler?
O omeerc Kilopat Katılım 11 Mart 2019 Mesajlar 714 Çözümler 4 11 Haziran 2021 #2 Ben kullanıyorum, güzel.
U unknown11212 Centipat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 939 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #3 Başkalarının düzenlediği bu tarz şeylere güvenmem. Ama bir yolla kendi Windows 10 ISO dosyanızı oluşturabiliyordunuz. Tam bilmiyorum.
Başkalarının düzenlediği bu tarz şeylere güvenmem. Ama bir yolla kendi Windows 10 ISO dosyanızı oluşturabiliyordunuz. Tam bilmiyorum.
AliKemal KUDU Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Mart 2014 Mesajlar 1.508 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #4 NTlite yazılımı ile Windows'taki birçok kullanılmayan özelliği kapatıp kendi ISO'nuzu oluşturabilirsiniz.
NTlite yazılımı ile Windows'taki birçok kullanılmayan özelliği kapatıp kendi ISO'nuzu oluşturabilirsiniz.
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.700 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #5 Ben kullandım, kullanılmaz. Güncelleme sıkıntıları var, dedikleri kadar hızlı da değil hatta normal Windows 10 benim bilgisayarda daha hızlı çalışıyor.
Ben kullandım, kullanılmaz. Güncelleme sıkıntıları var, dedikleri kadar hızlı da değil hatta normal Windows 10 benim bilgisayarda daha hızlı çalışıyor.
Dimensity Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 1.444 Makaleler 4 Çözümler 9 11 Haziran 2021 #6 Neden kendiniz ISO dosyasını düzenleyip kullanmıyorsunuz? Bu tür ISO'lar pek güvenli değil açıkçası.