JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #1 Laptop alacağım zaman Superlite kurmayı düşünüyorum. Bu sürümde laptopun kendi özel uygulamaları özellikle Armoury Crate çalışır mı? Çalışırsa ROG özel düğmesi de çalışır mı? Windows 11 Superlite sürümü de kurabilirim onda da çalışır mı?
Laptop alacağım zaman Superlite kurmayı düşünüyorum. Bu sürümde laptopun kendi özel uygulamaları özellikle Armoury Crate çalışır mı? Çalışırsa ROG özel düğmesi de çalışır mı? Windows 11 Superlite sürümü de kurabilirim onda da çalışır mı?
S Soft Donanım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 3.450 Makaleler 6 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #2 Çalışır ama modlu ISO kullanmayın. Çoğunda virüs var. Zaten yeni PC alacaksınız neden modlu kullanıyorsunuz ki?
Çalışır ama modlu ISO kullanmayın. Çoğunda virüs var. Zaten yeni PC alacaksınız neden modlu kullanıyorsunuz ki?
JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #3 Soft Donanım dedi: Çalışır ama modlu ISO kullanmayın. Çoğunda virüs var. Zaten yeni PC alacaksınız neden modlu kullanıyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... Alacağım laptop 8 GB RAM'e sahip. Yükseltene kadar kullanmak için.
Soft Donanım dedi: Çalışır ama modlu ISO kullanmayın. Çoğunda virüs var. Zaten yeni PC alacaksınız neden modlu kullanıyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... Alacağım laptop 8 GB RAM'e sahip. Yükseltene kadar kullanmak için.
S Soft Donanım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 3.450 Makaleler 6 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #4 JakerT4 dedi: Alacağım laptop 8 GB RAM'e sahip. Yükseltene kadar kullanmak için. Genişletmek için tıkla... Sanırım ASUS ROG G513IH alacaksınız. Aynı cihazı kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Dediğim gibi gerek yok modlu ISO kullanmayınız.
JakerT4 dedi: Alacağım laptop 8 GB RAM'e sahip. Yükseltene kadar kullanmak için. Genişletmek için tıkla... Sanırım ASUS ROG G513IH alacaksınız. Aynı cihazı kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Dediğim gibi gerek yok modlu ISO kullanmayınız.
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 10 Ekim 2021 #5 Modlu ISO kurmayın. Başınız ağrır sonra.
S Soft Donanım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 3.450 Makaleler 6 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #6 342524 dedi: Modlu ISO kurmayın. Başınız ağrır sonra. Genişletmek için tıkla... Modlu ISO kurup iki gün sonra bilgisayara virüs girdi diye konu açanları çok gördük.
342524 dedi: Modlu ISO kurmayın. Başınız ağrır sonra. Genişletmek için tıkla... Modlu ISO kurup iki gün sonra bilgisayara virüs girdi diye konu açanları çok gördük.
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 10 Ekim 2021 #7 Soft Donanım dedi: Modlu ISO kurup iki gün sonra bilgisayara virüs girdi diye konu açanları çok gördük. Genişletmek için tıkla... Çoğu donanıma işliyor. (Bu tür ISO dosyalarından çıkan virüslerden bahsediyorum.)
Soft Donanım dedi: Modlu ISO kurup iki gün sonra bilgisayara virüs girdi diye konu açanları çok gördük. Genişletmek için tıkla... Çoğu donanıma işliyor. (Bu tür ISO dosyalarından çıkan virüslerden bahsediyorum.)
JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #8 Boşta 5 GB RAM "Autodesk Programları, Kodlama Programları vb. + Brave sekmeleri (2-3 sekme)" açmaya yeter mi?
Boşta 5 GB RAM "Autodesk Programları, Kodlama Programları vb. + Brave sekmeleri (2-3 sekme)" açmaya yeter mi?
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 10 Ekim 2021 #9 JakerT4 dedi: Boşta 5 GB RAM "Autodesk Programları, Kodlama Programları vb. + Brave sekmeleri (2-3 sekme)" açmaya yeter mi? Genişletmek için tıkla... O zaman Edge kullan?
JakerT4 dedi: Boşta 5 GB RAM "Autodesk Programları, Kodlama Programları vb. + Brave sekmeleri (2-3 sekme)" açmaya yeter mi? Genişletmek için tıkla... O zaman Edge kullan?
S Soft Donanım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 3.450 Makaleler 6 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #10 JakerT4 dedi: Boşta 5 GB RAM "Autodesk programları, kodlama programları vb. + Brave sekmeleri (2-3 sekme)" açmaya yeter mi? Genişletmek için tıkla... Yeter. Aynı cihazı kullanıyorum yetiyor.
JakerT4 dedi: Boşta 5 GB RAM "Autodesk programları, kodlama programları vb. + Brave sekmeleri (2-3 sekme)" açmaya yeter mi? Genişletmek için tıkla... Yeter. Aynı cihazı kullanıyorum yetiyor.