Windows 10 Superlite'da Minecraft Bedrock yüklenir mi?

Yağız Ünlü

Hectopat
Windows 10 superlite 21H2 indireceğim pek bir bilgim olmadığı için soruyorum. Minecraft for Windows 10 destekler mi (AppX) olarak?
Bir de Windows 10'a göre hız ne kadar değişir?

Windows 10 superlite 21H2 indireceğim pek bir bilgim olmadığı için soruyorum. Minecraft for Windows 10 destekler mi (AppX) olarak?
Bir de Windows 10'a göre hız ne kadar değişir?

Nereden yükleyeceğinize bağlı.

Destekler diye düşünüyorum, o kadar fazla şey silinmiyor. Normal windowsa göre çook fazla yararı olur sana, hız bakımından daha da hızlanır.

Boş ve optimize edilmiş olduğu için daha iyi performans verebilir fakat neler eksik neler gerekli bilmiyorum tam olarak istersen bir dene.

Bu tür editlenmiş Windows sürümlerini pek önermesemde FPS'de değişim olacaktır ama öyle 20 30 FPS beklmeyin en fazla 10 FPS falandır. Destekleme olayı ise ilegal yollardan sanırım indirebilirsiniz. (appx olarak)

Minecraft'ın Windows 10 ve 11 için olan kendi Launcher'ını modlanmış Windows 10'da kullanamazsın. Windows 7 ve 8.1 için olan Launcher'ı bütün Windows sürümlerinde kullanabilirsin modlanmışlar da dahil, ama modlu Windows 10 kullanıyorsan ve Windows 10 ve 11 için olan Launcher'ı yükleyeme çalışırsan yüklenmiyor kısaca. Sebebi ise Microsoft Store'ye ve Xbox'a ait hizmetlerin kaldırılmasındandır. Bedrock Edition'u sadece Windows 10 ve 11 için olan Launcher'da oynayabilirsin. Bilmiyorum başka bir Bedrock Launcher'ı olabilir bilenler önerir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…