Lynch0 Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 960 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #1 Sistemi güncelledikten sonra oldu nasıl düzeltirim? Güncellemeden önce %1'in altında kullanıyordu.
Çözüm Sosyal Kullanıcısı 13 Mart 2022 Komut İstemi'ni yönetici olarak başlatıp sırasıyla şu komutları uygulayın: 1 - sfc /scannow 2 - dism /online /cleanup-image /scanhealth 3 - dism /online /cleanup-image /checkhealth 4 - dism /online /cleanup-image /restorehealth Genişletmek için tıkla... Daha sonra bir antivirüs programı indirip bilgisayarınıza tarama yapın. (Kaspersky veya Emsisoft Emergency Kit)
Komut İstemi'ni yönetici olarak başlatıp sırasıyla şu komutları uygulayın: 1 - sfc /scannow 2 - dism /online /cleanup-image /scanhealth 3 - dism /online /cleanup-image /checkhealth 4 - dism /online /cleanup-image /restorehealth Genişletmek için tıkla... Daha sonra bir antivirüs programı indirip bilgisayarınıza tarama yapın. (Kaspersky veya Emsisoft Emergency Kit)
Reax Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 678 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #2 Sürekli mi bu şekilde? Artı 0 Eksi
Shote17 Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 1.100 Çözümler 13 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri R5 3600 RX6600 16 GB Ram Samsung 970 Evo Plus&870 Evo Msi A520M-A Pro Gigabyte G24F-2 Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #3 Yeniden başlat belki düşer kullanım. Artı 0 Eksi
KS KS Lynch0 Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 960 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #4 Reax dedi: Sürekli mi bu şekilde? Genişletmek için tıkla... Evet bu şekilde. Artı 0 Eksi
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 13 Mart 2022 #5 Lynch0 dedi: Eki Görüntüle 1330746 Sistemi güncelledikten sonra oldu nasıl düzeltirim? Güncellemeden önce %1'in altında kullanıyordu. Genişletmek için tıkla... Windows Update hizmetini kapatıp bakın. Artı 0 Eksi
Lynch0 dedi: Eki Görüntüle 1330746 Sistemi güncelledikten sonra oldu nasıl düzeltirim? Güncellemeden önce %1'in altında kullanıyordu. Genişletmek için tıkla... Windows Update hizmetini kapatıp bakın.
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.649 Makaleler 3 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #6 Lynch0 dedi: Eki Görüntüle 1330746 Sistemi güncelledikten sonra oldu nasıl düzeltirim? Güncellemeden önce %1'in altında kullanıyordu. Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile tarama yapabilir misin ? Artı 0 Eksi
Lynch0 dedi: Eki Görüntüle 1330746 Sistemi güncelledikten sonra oldu nasıl düzeltirim? Güncellemeden önce %1'in altında kullanıyordu. Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile tarama yapabilir misin ?
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 13 Mart 2022 #7 Komut İstemi'ni yönetici olarak başlatıp sırasıyla şu komutları uygulayın: 1 - sfc /scannow 2 - dism /online /cleanup-image /scanhealth 3 - dism /online /cleanup-image /checkhealth 4 - dism /online /cleanup-image /restorehealth Genişletmek için tıkla... Daha sonra bir antivirüs programı indirip bilgisayarınıza tarama yapın. (Kaspersky veya Emsisoft Emergency Kit) Artı 0 Eksi Çözüm
Komut İstemi'ni yönetici olarak başlatıp sırasıyla şu komutları uygulayın: 1 - sfc /scannow 2 - dism /online /cleanup-image /scanhealth 3 - dism /online /cleanup-image /checkhealth 4 - dism /online /cleanup-image /restorehealth Genişletmek için tıkla... Daha sonra bir antivirüs programı indirip bilgisayarınıza tarama yapın. (Kaspersky veya Emsisoft Emergency Kit)
KS KS Lynch0 Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 960 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #8 Sosyal Kullanıcısı dedi: Komut İstemi'ni yönetici olarak başlatıp sırasıyla şu komutları uygulayın: Daha sonra bir antivirüs programı indirip bilgisayarınıza tarama yapın. (Kaspersky veya Emsisoft Emergency Kit) Genişletmek için tıkla... Tamamdır deniyorum. Sosyal Kullanıcısı dedi: Komut Istemi'ni yönetici olarak başlatıp sırasıyla şu komutları uygulayın: Daha sonra bir antivirüs programı indirip bilgisayarınıza tarama yapın. (Kaspersky veya Emsisoft emergency kit) Genişletmek için tıkla... Teşekkürler komutları uyguladıktan sonra yeniden başlattım düzeldi. Son düzenleme: 13 Mart 2022 Artı 0 Eksi
Sosyal Kullanıcısı dedi: Komut İstemi'ni yönetici olarak başlatıp sırasıyla şu komutları uygulayın: Daha sonra bir antivirüs programı indirip bilgisayarınıza tarama yapın. (Kaspersky veya Emsisoft Emergency Kit) Genişletmek için tıkla... Tamamdır deniyorum. Sosyal Kullanıcısı dedi: Komut Istemi'ni yönetici olarak başlatıp sırasıyla şu komutları uygulayın: Daha sonra bir antivirüs programı indirip bilgisayarınıza tarama yapın. (Kaspersky veya Emsisoft emergency kit) Genişletmek için tıkla... Teşekkürler komutları uyguladıktan sonra yeniden başlattım düzeldi.
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 13 Mart 2022 #9 Lynch0 dedi: Tamamdır deniyorum. Teşekkürler komutları uyguladıktan sonra yeniden başlattım düzeldi. Genişletmek için tıkla... Bir şey değil, sistem ile bir sorun oluştuğunda bu komutları kullanırsanız işe yarayabiliyor. Artı 0 Eksi
Lynch0 dedi: Tamamdır deniyorum. Teşekkürler komutları uyguladıktan sonra yeniden başlattım düzeldi. Genişletmek için tıkla... Bir şey değil, sistem ile bir sorun oluştuğunda bu komutları kullanırsanız işe yarayabiliyor.
IRCplus Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 229 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #10 Sistem güncellmesi tamamlanmadığı için işlemcine yük biniyor bu normaldir. Güncellemeler tamamlandığında Update hizmetini duraklatarak daha verimli kullanabilirsin. Dosya Ekleri update duraklatma.JPG 62,4 KB · Görüntüleme: 69 Artı 0 Eksi
Sistem güncellmesi tamamlanmadığı için işlemcine yük biniyor bu normaldir. Güncellemeler tamamlandığında Update hizmetini duraklatarak daha verimli kullanabilirsin.