Kaan Öner Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 4.888 Çözümler 6 Yer Pendik 11 Şubat 2020 #1 Arkadaşlar bazen gidiyor bazen kalıyor nedir anlamadım. Laptop kullanıyorum virüs mü acaba? Bilgisi olan varsa yardımcı olsun, böyle bir şey yoktu 1 haftadır böyle. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2020
Arkadaşlar bazen gidiyor bazen kalıyor nedir anlamadım. Laptop kullanıyorum virüs mü acaba? Bilgisi olan varsa yardımcı olsun, böyle bir şey yoktu 1 haftadır böyle.
A akbaycan Hectopat Katılım 5 Ekim 2019 Mesajlar 24 12 Şubat 2020 #2 Merhaba, bende de aynı sorun var bir çözüm bulabildiniz mi?
Kaan Öner Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 4.888 Çözümler 6 Yer Pendik 14 Şubat 2020 #3 akbaycan dedi: Merhaba, bende de aynı sorun var bir çözüm bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... hocam valla daha gelmedi düzeldi galiba
akbaycan dedi: Merhaba, bende de aynı sorun var bir çözüm bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... hocam valla daha gelmedi düzeldi galiba
A akbaycan Hectopat Katılım 5 Ekim 2019 Mesajlar 24 15 Şubat 2020 #4 Kaan Öner dedi: hocam valla daha gelmedi düzeldi galiba Genişletmek için tıkla... Ne yaptın ki gelmedi bir daha
Kaan Öner dedi: hocam valla daha gelmedi düzeldi galiba Genişletmek için tıkla... Ne yaptın ki gelmedi bir daha
Kaan Öner Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 4.888 Çözümler 6 Yer Pendik 22 Şubat 2020 #5 akbaycan dedi: Ne yaptın ki gelmedi bir daha Genişletmek için tıkla... hocam valla bir anda düştü hiç bir şey ellemedim
akbaycan dedi: Ne yaptın ki gelmedi bir daha Genişletmek için tıkla... hocam valla bir anda düştü hiç bir şey ellemedim