Windows 10 System Service Exception Mavi Ekran

ahmetoa

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba,
Bugün üst üste iki kez bu mavi ekran hatasını aldım. İlgili Minidump dosyaları ektedir.

Dün gece K-Lite Codec pack yüklemesi dışında herhangi bir yükleme ya da update yapmadım son zamanlarda. Hatta sorun çıkacağından korktuğum için Nvidia Ekran Kartı driverını bile bekletiyorum 3-4 gündür.

Minidump.rar

Yardımlarınızı bekliyorum.

Merhaba @AhmetAksoy ,
Intel ve Nvidia Updatelerini o gün tamamladım fakat az önce tekrar mavi ekran aldım.

Konuyu inceleyebilir misiniz @Murat5038 ?

Minidump dosyaları bugünkü hatayı da içerecek şekilde düzenlenmiştir. İlk mesajda var linki.

Teşekkürler.

Eklemek istediğim bir detay;

PC'de bir SSD (Windows ve temel bir kaç şey yüklü) ve bir adet HDD (tüm uygulamalar, oyunlar ve medyalar burada) bulunuyor. 2 gece önce birden HDD, yani D diskinin içini göremez oldum. Reset attığımda da disk hiç görünmüyordu. Laptopı söküp, Diski yuvasından çıkarıp geri taktım ve düzeldi. Bu harddiskin bir sorunu olup olmadığını yazılımsal olarak anlayabilir miyim? Yoksa servise bırakıp mı anlayabilirim? (Hem garantisi yok, hem de laptopı 1 hafta servise bırakmak şu sıralar ağır yük olacak bana. Eğer yazılım aracılığıyla anlaşılıyorsa ve sorunlu olan harddiskse, yenisini alıp takmam daha kolay olacaktır.)

Son düzenleme:
Antivirüs kullanmıyorsan imzandan KIS 2016 kur. Kullanıyorsan kaldır. Oyun koruması kullanan oyunu oynama, BlueStacks kaldır, Logitech Gaming Software kaldır ve Logitech aygıtlarını ve usblerini çıkart. Office programlarını güncelle.

Ahmet\AppData\Local\Temp\ içini boşalt.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı