Windows 10 "System thread exception not handled" Hatası

Metin Turgay

Kilopat
Daha fazla  
Yeni bir SSD aldıktan sonra bilgisayarıma sıfırdan Windows 10 kurdum. Bilgisayarım laptop eski HDD'yi şimdilik devre dışı bıraktım. Kurduktan sonra tüm driverları Driver Booster aracılığı ile yükledim ve yükleme bittikten sonra her şeyin güncel olduğunu teyit ettim. Bir hafta kadar olduktan sonra uTorrent ile birkaç bölüm dizi indireyim dedim ve indirmeyi başlattıktan 10-15 dakika sonra mavi ekran hatası aldım. Başta neden kaynaklandığından emin olamadım fakat Torrent yaptıkça aynı hata ile karşılaştım. Ağ sürücümün güncel olmadığından şüphelenip ısrarla tekrar tekrar güncelleme çalıştım ama nafile sürücü güncel. İndirme yapmayı bırakmak zorunda kaldım. Daha sonra son 2 gündür bilgisayarda ciddi bir internet yavaşlığı oldu. Sürekli kopmalar yaşıyorum internet gelse de erişim çok ağır oluyor (sorun internette değil telefonumda ve başka bilgisayarda gayet erişilebiliyor.). Son mavi ekran aldığımda ise laptoptan yüksek bir ses geldi tarama bittikten sonra ses gidip Windows açıldı.
Genel olarak hatalar silsilesi bu şekilde devam ediyor, uTorrent programını kaldırdım başka bir program ile deneyeceğim tekrar hatayı alırsam kesin olarak bilgisayarda bir hata olduğuna kanaat kılacağım.

Minidump dosyaları: Yeni klasör.rar

Son düzenleyen: Moderatör:
Ağ sürücüsünü silip anakartınızın sitesinden en güncel halini indirip kurun.
Driver Booster'ı kaldırın.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı