Sinannnn Hectopat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2016 #1 Arkadaşlar internete link ile bağlanıyorum. Komşumun WiFi'sine. PC'yi açtım bağlanmak için, WiFi tıkladım, PC kapandı. Tekrar açıldığında bu hatayı verip sürekli reset atıyo açılmıyor PC. Windows 10 CD'si de yok elimde. Ne yapmam gerekir ? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2016
Arkadaşlar internete link ile bağlanıyorum. Komşumun WiFi'sine. PC'yi açtım bağlanmak için, WiFi tıkladım, PC kapandı. Tekrar açıldığında bu hatayı verip sürekli reset atıyo açılmıyor PC. Windows 10 CD'si de yok elimde. Ne yapmam gerekir ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.074 Makaleler 286 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 22 Mayıs 2016 #2 Buradan Windows ISO'sunu indirin ve USB belleğe yazın: Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum | Technopat Sosyal Daha sonra USB bellekten boot edip Bilgisayarınızı onarın deyin. Eğer onarma sonrası PC yine açılmıyorsa buradaki Yöntem 4 ile güvenli Mod'a girin: [Çözüm] Windows 8.1 ve Windows 10 Güvenli Moda Nasıl Girilir? Burada Wi-Fi sürücüsünü kaldırıp PC'yi normal bir biçimde başlatın. Daha sonra güncel bir WiFi sürücüsü kurun.
Buradan Windows ISO'sunu indirin ve USB belleğe yazın: Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum | Technopat Sosyal Daha sonra USB bellekten boot edip Bilgisayarınızı onarın deyin. Eğer onarma sonrası PC yine açılmıyorsa buradaki Yöntem 4 ile güvenli Mod'a girin: [Çözüm] Windows 8.1 ve Windows 10 Güvenli Moda Nasıl Girilir? Burada Wi-Fi sürücüsünü kaldırıp PC'yi normal bir biçimde başlatın. Daha sonra güncel bir WiFi sürücüsü kurun.