Windows 10 system thread not exception handled hatası

halitats

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar PC'ye 3 4 ay önce format attırdım ve attırdığımdan beri bu hatayı alıyorum açılma ekranında. Bazen hata ismi değişiyor SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION oluyor. Güvenli modda bu hatayı almıyorum. Bütün sürücüleri tekrar yükledim hepsini güncel tuttum ama bir türlü düzeltemedim. PC'den çok anlayan birisi de değilim yardımcı olabilir misiniz?
dump.rar

Arkadaşlar PC'ye 3 4 ay önce format attırdım ve attırdığımdan beri bu hatayı alıyorum açılma ekranında. Bazen hata ismi değişiyor SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION oluyor. Güvenli modda bu hatayı almıyorum. Bütün sürücüleri tekrar yükledim hepsini güncel tuttum ama bir türlü düzeltemedim. PC'den çok anlayan birisi de değilim yardımcı olabilir misiniz?
dump.rar
Formattan sonra muhtemelen "driver booster" gibi yanlış sürücü yüklemesiyle meşhur bir program kullanmışlar ve sürücü hatası veriyor. İndirdikten sonra güvenli modda iken DDU ile görüntü sürücülerini komple temizleyin.

DDU İndirme
Kullanım Rehberi

Düzelmezse de temiz bir kurulum ile sorunu çözersiniz kanaatindeyim. Bilen birine yaptırın, maksimum 1 saate format + sürücüler hazır kullanıma getirecektir. Minimum 8GB flash diskiniz varsa kendiniz de yapabilirsiniz, boşuna para vermemiş olursunuz. Kendim de dahil herkes yardımcı olur.

Formattan sonra muhtemelen "Driver Booster" gibi yanlış sürücü yüklemesiyle meşhur bir program kullanmışlar ve sürücü hatası veriyor. İndirdikten sonra güvenli modda iken DDU ile görüntü sürücülerini komple temizleyin.

DDU İndirme
Kullanım Rehberi

Düzelmezse de temiz bir kurulum ile sorunu çözersiniz kanaatindeyim. Bilen birine yaptırın, maksimum 1 saate format + sürücüler hazır kullanıma getirecektir. Minimum 8 GB flash diskiniz varsa kendiniz de yapabilirsiniz, boşuna para vermemiş olursunuz. Kendim de dahil herkes yardımcı olur.

Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Dediklerinizi yaptım fakat sorun düzelmedi ama yaparken bir şey fark ettim Wi-Fi kapalıyken PC kapandığında hata vermiyordu. Meğer sorun Windows'un otomatik yüklediği Wi-Fi sürücüsündenmiş. Kendim internetten manuel yükleyince sorun düzeldi. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlara tavsiyem diğer sürücülere de GO atmaları. Size de ilgilendiğiniz için ayrıca teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı