Windows 10 System32 İçindeki Dosyaların JPG Formatına Dönüşmesi

Daha fazla  
Sanırım ben baya saçma bir şey yapıp bilgisayarımı mahvettim ama düzelebileceğine inanıyorum.
Öncelikle her şey ben Windows kilit ekranındaki wallpaper'larını kullanmak isteyince başladı. Burada o wallpaper'ları nasıl bulacağım hakkında bir yazı buldum. O yazı da bilgisayarınızdaki bir dosyada Windows bu kilit ekranındaki wallpaper'ları sakladığı yazıyordu. Komut İstemi'nde o dosyaya gidip
ren *.* *.jpg bu kodu yazdığınızda o dosyadaki wallpaper'ları JPG formatına çeviriyor.

Buraya kadar her şey güzel lakin ben Komut İstemi'nde o dosyaya gittim zannederken meğer
hala system32'nin içindeymişim ve farkında olmadan o kodu girdim ve sanırım system32'nin
içindeki bazı şeyleri JPG formatına çevirdi çünkü bazı oyunlara girmekte sıkıntı çekiyorum.

Lütfen bana yardımcı olun. Ne yapacağım hakkında en ufak fikrim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem geri yükleme bir dosyaya erişemedi. Bu olasıklıkla bilgisayarda bir virüsten koruma programı çalışmasından kaynaklanıyor. Virüsten koruma programınızı geçici olarak devre dışı bırakın ve sistem geri yükleme'yi yeniden deneyin. Sistem geri yükleme sırasında belirtilmeyen bir hata oluştu. (0x80070005)

Böyle bir sorunla karşılaştım. Virüs programlarını kapatmama rağmen olmuyor. Başka yapabileceğim bir şey var mı?

Son düzenleme:
Sorunu çözebildin mi dün ben de aynı hataya düştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…