Windows 10 "SYSTEM_SERVİCE_EXCEPTİON" hatası nasıl giderilir?

Ertuğrulr

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
GTX 1060 6 GB
Anakart
MSI B450 PRO MAX
İşlemci
RYZEN 5 5600
Merhaba, son zamanlarda Windows hata vermeye başladı. Windows 10 kullanıyorum. Genelde mavi ekran alıyorum. Windows Creation Tool açtığım zaman mavi ekran alıyorum. SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION yazılı, kaynak belirtilmeyen bir mavi ekran ve ekran kartı sürücülerimde de sıkıntı yaşıyorum. Bilgisayarımdaki dosyalarım silinmeden, sadece sürücülerim ve Windows'un sıfırlanacağı şekilde, flash olmadan format atabilir miyim?

Merhaba, son zamanlarda Windows hata vermeye başladı. Windows 10 kullanıyorum. Genelde mavi ekran alıyorum. Windows Creation Tool açtığım zaman mavi ekran alıyorum. SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION yazılı, kaynak belirtilmeyen bir mavi ekran ve ekran kartı sürücülerimde de sıkıntı yaşıyorum. Bilgisayarımdaki dosyalarım silinmeden, sadece sürücülerim ve Windows'un sıfırlanacağı şekilde, flash olmadan format atabilir miyim?
Mİnidump paylaşın.
C - Windows - Minidump

Minidump paylaşın.
C - Windows - minidump.

Nereden nasıl atacağım? Ayrıca DDU ile ekran kartı sürücümü sildim şu anda tekrardan Windows Update deneyeceğim bilginiz olsun.

Ben şu an driver kuruluyor ancak size minidump atabilirim nasıl atacağımı söylerseniz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı