Windows 10 "SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION" hatası

İşletim sistemi
Windows 10

SirRuling

Femtopat
Katılım
11 Temmuz 2024
Mesajlar
10
Minidump Rapor Linki
https://1drv.ms/u/s!AlmxNGos-NannXsifi9wei-2_AYu?e=RVnAWa
RAM
Corsair 8 GB DDR3
SSD veya HDD modeli
500 GB HDD
Ekran kartı
AMD Radeon R7 240 2 GB
Anakart
Gigabyte F2A55M-S1
İşlemci
AMD A8-6600K APU with Radeon(tm) HD Graphics
1 saat falan GTA 5 oynadım sonrasında oyunu kapattım ve Discord'u açtım. Discord'u açtıktan sonra bir anda SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION mavi ekran hatası geldi 100% oldu ve donup kaldı, donup kaldığı için bende güç düğmesinden bilgisayarı kapatıp tekrar açtım.

Minidump rapor Linkimi'de paylaşıyorum. Bilgili birisi bakıp neden kaynaklandığını söylerse çok memnun olurum.
 
Öncelikle ilginiz için teşekkürler, attığınız linkteki HD tune Pro 6.00 version deneme sürümünü indirdim ve dediklerinizi yaptım sonuçlar eklerdeki gibi, ama anlamadığım bir konuda var 500 GB HDD var bende fakat error scan kısmında tarama yaparken galiba 400.08 GB tarayabilmiş(resimde görüldüğü gibi position 400.08 GB yazıyor) ve taramayı bitirmiş sizce taramayı tekrar yapmalı mıyım ve bu sizce neden olabilir?
 

Dosya Ekleri

  • hdtuneproerrorscan.png
    hdtuneproerrorscan.png
    35,1 KB · Görüntüleme: 27
  • hdtuneprohealth.png
    hdtuneprohealth.png
    38,8 KB · Görüntüleme: 27
Hocam diskte Bad Sector var. O yeşillerin arasında gördüğünüz kırmızı kutucuk. O diske pek güvenmeyin. Zaten yazılım da uyarı vermiş.

400.08 GB tarayabilmi
Programın deneme sürümü olduğu içindir.
 
Hocam bu dediklerinizden anladığım kadarıyla yeni bir HDD almamın şart olduğunu anladım, sizden rica etsem bana yukarıda yazmış olduğum sistem özelliklerimle uyumlu olabilecek bir HDD Önerebilir misiniz?
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı