Google chrome kullanırken bir anda bu hata meydana geldi bilgisayar açıldı ve açıldığında Google Chrome girmeye çalıştığımda Uygulama, yan yana yapılandırılması doğru olmadığından başlatılamadı. diye bir hata aldım. Biri hatayı ve çözümünü yazabilir mi?
Merhaba geçen hafta da Mavi ekran sorunu ile ilgili yardım istemiştim.
Önerildiği gibi Windows 10'a geçtim ve sürücüleri en güncel hali ile yükledim.
Ancak yine aldım.
Rica etsem inceleyebilir misiniz acaba ? İndir Minidump rar
Merhaba geçen hafta da Mavi ekran sorunu ile ilgili yardım istemiştim.
Önerildiği gibi Windows 10'a geçtim ve sürücüleri en güncel hali ile yükledim.
Ancak yine aldım.
Rica etsem inceleyebilir misiniz acaba ? İndir Minidump rar
Evet sorunun kaynağı Nox. Farklı bir emülatör kullanın ve üreticiye bildirebilirseniz bildirin mavi ekran dosyasını.
Ekran kartı sürücünüzü de kontrol edin.
Yapmayın be. 4 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntı olmadı. Son yaptığım ayarlardan kaynaklı olmalı. Sanallaştırmayla ilgili değişiklikler yapmıştım daha detaylı inceleyebilir miyiz çok önemli verilerim var içinde ki çok lazım. Bildiğiniz telefon gibi kullanıyordum onu.
Hocam windows özelliklerini aç kapat dan en son yaptığım değişiklikleri kapatacaktım. Ekran gözükmüyor şuan açıyorum bom boş. Çözüm olarak Dism çalıştırıcaktım Error 87 hatası veriyor şuan. Daha sonra.
Burada bulunan makaledeki çözümü denedim. C/windows/system32 de ki optionalfeatures.exe silmek yerine masaüstüne taşıdım. İşlemler olmayınca geri yerine koydum. Sonra ayarlarda ki güncelleştirme bölümü açılmamaya başladı bi anda. Ne oluyoR şuan anlamıyorum.