Windows 10 SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION mavi ekran

• Konuyu başlatan h2k2n
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 996
Öncelikle BIOS'u güncelleyin.

http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb...8.1195025526.1521355863-1153607836.1521355863

RAM'lerinizi Memtest86 ile tek modül tek modül olarak test edin. Test bittikten sonra 2133 MHz olan RAM'i şimdilik kullanmayın. Mümkünse Windows 10 x64 1709 temiz kurulumu gerçekleştirip sürücüleri sadece Asus'un ve NVIDIA'nın sitesinden kurun. Sonrasında Windows Update'yi çalıştırın.

biosu daha dün sabah güncelleştirdim kendi bios özelliği var internete bağlanıp kendisi kuruyor bir sorum olucak ramı kullanma demişsin ama bozuk mu acaba :(

Ramları tarattım 65 bin error falan diyor anlamadım pek birşey :(
bu arada 2 ram da takılı test yaptım tek tek değil 16 gb ramı tek seferde %100 olduktan sonra %0 a geri döndü bende kapattım umarım hata yapmamışımdır
buda test resmi teşekkürler tekrardan.

Sanırım buldum testleri yapıp hemen dönüyorum tekrardan teşekkürler.

testi tamamladım error veren ramı cıkardım bu ram smdi bozukmu usta bir de nasıl bozulmuş olabilir garanti kapsamında değiştirebilir miyim cok teşekkürler yardımların için

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı