adem emre göçer Hectopat Katılım 3 Mart 2017 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2018 #1 Almanya'dan gelen bir tablet var elimde. Kurio marka Windows 10 Home var. Store'da Mobil PUBG yok o yüzden APK indirdim ama sistem Windows olduğu için normal bilgisayar gibi işliyor o yüzden açılmadı bile. Acaba yüklemenin bir yolu var mı ? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Eylül 2018
Almanya'dan gelen bir tablet var elimde. Kurio marka Windows 10 Home var. Store'da Mobil PUBG yok o yüzden APK indirdim ama sistem Windows olduğu için normal bilgisayar gibi işliyor o yüzden açılmadı bile. Acaba yüklemenin bir yolu var mı ?
afkybnds Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2016 Mesajlar 1.442 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2018 #2 Bluestacks kurup onunla açmayı denedin mi ?
adem emre göçer Hectopat Katılım 3 Mart 2017 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2018 #3 tablette 1gb ram var ve emulatorden oynamak istemiyorum
O oldbutgold10 Hectopat Katılım 14 Kasım 2017 Mesajlar 536 20 Eylül 2018 #4 adem emre göçer dedi: tablette 1gb ram var ve emulatorden oynamak istemiyorum Genişletmek için tıkla... tencent game buddy kullanabilirsiniz. Bluehole'ün kendi emülatörüdür. Onun haricinde emülatörsüz mobile PUBG imkansız.
adem emre göçer dedi: tablette 1gb ram var ve emulatorden oynamak istemiyorum Genişletmek için tıkla... tencent game buddy kullanabilirsiniz. Bluehole'ün kendi emülatörüdür. Onun haricinde emülatörsüz mobile PUBG imkansız.
adem emre göçer Hectopat Katılım 3 Mart 2017 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2018 #5 anladım teşekkür ederim.