JameKK Kilopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2022 #1 Merhaba arkadaşlar. Dark Evopad I1045 tablet bilgisayarım var. Aşağıdaki fotoğrafta gördüğünüz gibi açılmıyor. Ne yapmam gerekiyor acaba? Dosya Ekleri 20220330_170758.jpg 66 KB · Görüntüleme: 45 Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2022
Merhaba arkadaşlar. Dark Evopad I1045 tablet bilgisayarım var. Aşağıdaki fotoğrafta gördüğünüz gibi açılmıyor. Ne yapmam gerekiyor acaba?
İlatem Centipat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.413 Makaleler 5 Çözümler 4 30 Mart 2022 #2 Windows bayılmış, USB girişi vardır temiz format atabilirsin sorununu çözer. Artı 0 Eksi
KS KS JameKK Kilopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2022 #3 İlatem dedi: Windows bayılmış, USB girişi vardır temiz format atabilirsin sorununu çözer. Genişletmek için tıkla... denedim fakat yine aynı hata kısmına düşüyor Artı 0 Eksi
İlatem dedi: Windows bayılmış, USB girişi vardır temiz format atabilirsin sorununu çözer. Genişletmek için tıkla... denedim fakat yine aynı hata kısmına düşüyor
İlatem Centipat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.413 Makaleler 5 Çözümler 4 30 Mart 2022 #4 JameKK dedi: Denedim fakat yine aynı hata kısmına düşüyor. Genişletmek için tıkla... Doğru şekilde kurduğuna emin misin? Sistemin açılmasını engelleyen bir şey var, imkanın varsa 8.1 ile dener misin? Artı 0 Eksi
JameKK dedi: Denedim fakat yine aynı hata kısmına düşüyor. Genişletmek için tıkla... Doğru şekilde kurduğuna emin misin? Sistemin açılmasını engelleyen bir şey var, imkanın varsa 8.1 ile dener misin?
KS KS JameKK Kilopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2022 #5 İlatem dedi: Doğru şekilde kurduğuna emin misin? Sistemin açılmasını engelleyen bir şey var, imkanın varsa 8.1 ile dener misin? Genişletmek için tıkla... Denetim fakat yine aynı hatayı veriyor. Artı 0 Eksi
İlatem dedi: Doğru şekilde kurduğuna emin misin? Sistemin açılmasını engelleyen bir şey var, imkanın varsa 8.1 ile dener misin? Genişletmek için tıkla... Denetim fakat yine aynı hatayı veriyor.