Orhan Tuğrul Hectopat Katılım 19 Mayıs 2016 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2016 #1 Merhaba @Recep Baltaş abi sizin dediğiniz yoldan Windows'u kurdum (UEFI olarak) fakat ekran kartı driverinden mi bilmiyorum hafif takılmalar var ve bu beni rahatsız ediyor lütfen yardım edin.
Merhaba @Recep Baltaş abi sizin dediğiniz yoldan Windows'u kurdum (UEFI olarak) fakat ekran kartı driverinden mi bilmiyorum hafif takılmalar var ve bu beni rahatsız ediyor lütfen yardım edin.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Finder Çözüme Giden Yol Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 35.998 Makaleler 60 Çözümler 798 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2016 #2 İlk olarak sürücüleri kurun siz.
Orhan Tuğrul Hectopat Katılım 19 Mayıs 2016 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2016 #3 Tamam çok saolun çözdüm sorunu, driverleri kurunca sorun ortadan kalkti.
kadiryldrm1 Hectopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 24 21 Mart 2020 #4 Orhan Tuğrul dedi: Tamam çok saolun çözdüm sorunu, driverleri kurunca sorun ortadan kalkti. Genişletmek için tıkla... Kardeş hangi driverler bende de aynı sorun var. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2020
Orhan Tuğrul dedi: Tamam çok saolun çözdüm sorunu, driverleri kurunca sorun ortadan kalkti. Genişletmek için tıkla... Kardeş hangi driverler bende de aynı sorun var.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Finder Çözüme Giden Yol Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 35.998 Makaleler 60 Çözümler 798 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2020 #5 kadiryldrm1 dedi: Kardeş hangi driverler bende de aynı sorun var. Genişletmek için tıkla... Yeni konu açıp probleminizi detaylıca belirtin.
kadiryldrm1 dedi: Kardeş hangi driverler bende de aynı sorun var. Genişletmek için tıkla... Yeni konu açıp probleminizi detaylıca belirtin.