Windows 10 tam bir rezillik

Daha fazla  
Bana çok saçma geliyor söyledikleriniz. Windows 7 zaten güncel bir işletim sistemi değil. Windows 10'u da UEFI olarak kurarsanız bir sorun olmamalı. Ayrıca ne bir ekran görüntüsü var ne de bir hata mesajı.

Güncel olması fark etmiyor. Windows 10 tam bir rezillik insanları verilerini bulutlarda saklamaya teşfik ediyorlar. Sıkıntı büyük. Yasaların hükümetlerin çözeceği bir olay ama yönetiçiler bu insanların satın aldığı kişiler olduğu için her şeyinizi dizital ortamlardan uzak tutun. 19 yüzyıla geri dönmek lazım oyun bu acı gercekler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Haklısınız Hitler de ölmedi ay da yaşıyor Türkiye'nin de bir sürü nükleer bombası var zaten değil mi? Siz büyük oyunu görmüşsünüz deli olmadığımı biliyordum.

H-hocam tamam.

Verilerimizi kaptırdık olayını geçeli çok oldu zaten keyif almaya bakın.

Evet. Micheal Jackson ölmedi. Aslında aya gidilmedi. Bunlar hep oyun oyun.
İroni.

A0 Türkçeyi bir yana koyarsak, bulutta verim yok. Çok rahatsız ediyorsa Linux dağıtımlarına ve MacOS'a bakın. Ek olarak zaten senin ile sunucu arasına olta atan biri şifrelemeyi kırdığı gibi her şeyine ulaşacak.

Tabi efendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…