Peuxhell Centipat Katılım 29 Şubat 2024 Mesajlar 137 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #1 Bilgisayarımdaki görünmeyen dosyaları görmek ve erişilmeyen dosyalara erişmek için tam denetim almaya çalıştım ama alamadım.
Bilgisayarımdaki görünmeyen dosyaları görmek ve erişilmeyen dosyalara erişmek için tam denetim almaya çalıştım ama alamadım.
snop02 Decapat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 2.949 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #2 Take owership indir sag tık sahipliği al
Peuxhell Centipat Katılım 29 Şubat 2024 Mesajlar 137 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #3 snop02 dedi: Take owership indir sag tık sahipliği al Genişletmek için tıkla... İndirmeden yapmak mümkün değil mi?
snop02 dedi: Take owership indir sag tık sahipliği al Genişletmek için tıkla... İndirmeden yapmak mümkün değil mi?
snop02 Decapat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 2.949 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #4 Peuxhell dedi: İndirmeden yapmak mümkün değil mi? Genişletmek için tıkla... Ugrasman lazım... Reg bulursan 2KB falan take ownership yada sahiplik al
Peuxhell dedi: İndirmeden yapmak mümkün değil mi? Genişletmek için tıkla... Ugrasman lazım... Reg bulursan 2KB falan take ownership yada sahiplik al
Peuxhell Centipat Katılım 29 Şubat 2024 Mesajlar 137 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #5 snop02 dedi: Ugrasman lazım... Reg bulursan 2KB falan. Take ownership ya da sahiplik al. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler bulmaya çalışacağım. Peuxhell dedi: Anladım teşekkürler bulmaya çalışacağım. Genişletmek için tıkla... Revo unistallerden indirdim ama olmadı sahiplik yerinde rastgele sayılar ve harfler var. Son düzenleme: 3 Mart 2024
snop02 dedi: Ugrasman lazım... Reg bulursan 2KB falan. Take ownership ya da sahiplik al. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler bulmaya çalışacağım. Peuxhell dedi: Anladım teşekkürler bulmaya çalışacağım. Genişletmek için tıkla... Revo unistallerden indirdim ama olmadı sahiplik yerinde rastgele sayılar ve harfler var.