Antonio Montana07 Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #1 Öncelikle iyi günler dün kardeşim oynarken PC görselde gördüğünüz gibi olmuş ve YouTube'dan bakarak yapmaya çalışsamda düzelmedi.
Öncelikle iyi günler dün kardeşim oynarken PC görselde gördüğünüz gibi olmuş ve YouTube'dan bakarak yapmaya çalışsamda düzelmedi.
s0n3r Picopat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 110 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #2 Antonio Montana07 dedi: Öncelikle iyi günler dün kardeşim oynarken PC görselde gördüğünüz gibi olmuş ve YouTube'dan bakarak yapmaya çalışsamda düzelmedi. Eki Görüntüle 2093735 Genişletmek için tıkla... Kare ayarlarıyla oynama yaptınız mı?
Antonio Montana07 dedi: Öncelikle iyi günler dün kardeşim oynarken PC görselde gördüğünüz gibi olmuş ve YouTube'dan bakarak yapmaya çalışsamda düzelmedi. Eki Görüntüle 2093735 Genişletmek için tıkla... Kare ayarlarıyla oynama yaptınız mı?
Antonio Montana07 Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #3 s0n3r dedi: Kare ayarlarıyla oynama yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani.
s0n3r Picopat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 110 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #4 Kare dikdörtgen ayarları intel üzerinde var onlarla oynama yaptınızmı
alasakarama Hectopat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 2.187 Çözümler 31 23 Ocak 2024 #5 En boy oranını kontrol edin, 16:9 olsun. Belki bundandır.
s0n3r Picopat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 110 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #6 Bilgisayarın ekranı kare oldu Ekran böyle ne yapabilirim? Hiçbir çare bulamadım ekranın kenarları siyah ve ekran sanki kare monitör ekranı gibi. www.technopat.net
Bilgisayarın ekranı kare oldu Ekran böyle ne yapabilirim? Hiçbir çare bulamadım ekranın kenarları siyah ve ekran sanki kare monitör ekranı gibi. www.technopat.net
Antonio Montana07 Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #7 s0n3r dedi: Kare dikdörtgen ayarları Intel üzerinde var onlarla oynama yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Onunla ilgili oynama yapmadım ama kısayol tuşuyla olabilecek bir şey midir? alasakarama dedi: En boy oranını kontrol edin, 16:9 olsun. Belki bundandır. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nereden kontrol ediyorum.
s0n3r dedi: Kare dikdörtgen ayarları Intel üzerinde var onlarla oynama yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Onunla ilgili oynama yapmadım ama kısayol tuşuyla olabilecek bir şey midir? alasakarama dedi: En boy oranını kontrol edin, 16:9 olsun. Belki bundandır. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nereden kontrol ediyorum.
alasakarama Hectopat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 2.187 Çözümler 31 23 Ocak 2024 #8 Antonio Montana07 dedi: Onunla ilgili oynama yapmadım ama kısayol tuşuyla olabilecek bir şey midir? Tam olarak nereden kontrol ediyorum. Genişletmek için tıkla... Attığınız panelde altta yazıyor: "En boy oranını özelleştir."
Antonio Montana07 dedi: Onunla ilgili oynama yapmadım ama kısayol tuşuyla olabilecek bir şey midir? Tam olarak nereden kontrol ediyorum. Genişletmek için tıkla... Attığınız panelde altta yazıyor: "En boy oranını özelleştir."
Antonio Montana07 Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #9 s0n3r dedi: Bilgisayarın ekranı kare oldu Ekran böyle ne yapabilirim? Hiçbir çare bulamadım ekranın kenarları siyah ve ekran sanki kare monitör ekranı gibi. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Eyvallah oldu çok teşekkür ederim. Hepinize teşekkür ederim sorunu çözdüm.
s0n3r dedi: Bilgisayarın ekranı kare oldu Ekran böyle ne yapabilirim? Hiçbir çare bulamadım ekranın kenarları siyah ve ekran sanki kare monitör ekranı gibi. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Eyvallah oldu çok teşekkür ederim. Hepinize teşekkür ederim sorunu çözdüm.