XqueeZe. Centipat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2020 #1 Tam ekran sorunu var. Her türlü çözümü yaptım, Microsoft'dan yardım istedim ettiler yine olmadı. Çok farklı çözüm varsa buyurun. Delirmek için az kaldı. Windows 8.1 yapmalı mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Nisan 2020
Tam ekran sorunu var. Her türlü çözümü yaptım, Microsoft'dan yardım istedim ettiler yine olmadı. Çok farklı çözüm varsa buyurun. Delirmek için az kaldı. Windows 8.1 yapmalı mıyım?
Y yusufkrst Hectopat Katılım 13 Eylül 2016 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2020 #2 Sorun her uygulamada mı oluyor?
XqueeZe. Centipat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2020 #3 yusufkrst dedi: Sorun her uygulamada mı oluyor? Genişletmek için tıkla... Oyunlarda
Y yusufkrst Hectopat Katılım 13 Eylül 2016 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2020 #4 XqueeZe. dedi: Oyunlarda Genişletmek için tıkla... Oyunların kendi ayarlar menüsünden fullscreen özelliğini seçip denediniz mi?
XqueeZe. dedi: Oyunlarda Genişletmek için tıkla... Oyunların kendi ayarlar menüsünden fullscreen özelliğini seçip denediniz mi?
XqueeZe. Centipat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2020 #5 yusufkrst dedi: Oyunların kendi ayarlar menüsünden fullscreen özelliğini seçip denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Xbox DVR Regedit Uyumluluk her şeyi denedim kardeşim.
yusufkrst dedi: Oyunların kendi ayarlar menüsünden fullscreen özelliğini seçip denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Xbox DVR Regedit Uyumluluk her şeyi denedim kardeşim.
Y yusufkrst Hectopat Katılım 13 Eylül 2016 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2020 #6 XqueeZe. dedi: Evet. Xbox DVR Regedit Uyumluluk her şeyi denedim kardeşim. Genişletmek için tıkla... Masaüstü>sağ tık> grafik özellikleri kısmından ekran seçeneğini seçip tam ekrana ölçeklendir kısmının seçili olup olmadığını kontrol edebilir misin
XqueeZe. dedi: Evet. Xbox DVR Regedit Uyumluluk her şeyi denedim kardeşim. Genişletmek için tıkla... Masaüstü>sağ tık> grafik özellikleri kısmından ekran seçeneğini seçip tam ekrana ölçeklendir kısmının seçili olup olmadığını kontrol edebilir misin
Y yusufkrst Hectopat Katılım 13 Eylül 2016 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2020 #8 XqueeZe. dedi: Eki Görüntüle 545715 Genişletmek için tıkla... Sorunun ne türde oluyor? Windows barı mı gözüküyor aşağıda yoksa siyah boşluk mu kalıyor?
XqueeZe. dedi: Eki Görüntüle 545715 Genişletmek için tıkla... Sorunun ne türde oluyor? Windows barı mı gözüküyor aşağıda yoksa siyah boşluk mu kalıyor?
XqueeZe. Centipat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2020 #9 yusufkrst dedi: Sorunun ne türde oluyor? Windows barı mı gözüküyor aşağıda yoksa siyah boşluk mu kalıyor? Genişletmek için tıkla... 300 fps alırken 60 fps sabitlemesi
yusufkrst dedi: Sorunun ne türde oluyor? Windows barı mı gözüküyor aşağıda yoksa siyah boşluk mu kalıyor? Genişletmek için tıkla... 300 fps alırken 60 fps sabitlemesi
Y yusufkrst Hectopat Katılım 13 Eylül 2016 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2020 #10 XqueeZe. dedi: 300 fps alırken 60 fps sabitlemesi Genişletmek için tıkla... Sorunun tam ekranla mı ilgili fps le mi ilgili anlamadım
XqueeZe. dedi: 300 fps alırken 60 fps sabitlemesi Genişletmek için tıkla... Sorunun tam ekranla mı ilgili fps le mi ilgili anlamadım