Merhaba arkadaşlar, Windows 10 da tam ekran video oynatırken renkler bir anda garipleşiyor ve sadece yeşilimsi bir renk oluyor. Bu Windows Media oynatıcısında Netflix'de ve tam ekran video oynatılan her yerde oluyor. Tam ekrana almadığım sürece sorun olmuyor ama tam ekrana aldığımda sorun oluyor. Tarayıcılarda herhangi bir sorun olmuyor sadece Windows oynatıcısında ve Netflix uygulamasında gözlemledim.
Sıfırdan temiz kurulum Windows 10 yaptım, bütün sürücülerim güncel, bütün uygulamalarım güncel.
Geçenlerde sıfırdan Windows 11 de kurmuştum onda böyle bir sıkıntı olmuyor sadece Windows 10 da oluyor ve bir türlü çözemedim. Yardımlarınızı bekliyorum.
En kolay göstermek için Windows ayarlarındaki Windows HD color sekmesindeki videoda gösterdim. Oradaki ve diğer ayarlardaki her ayara baktım değiştirdim hiçbiri etki etmiyor arkadaşlar, donanım hızlandırma ayarını kapatıp açmak da buna dahil. Videoya buradan bakabilirsiniz.
Normal videolarda sorun değil farklı oynatıcı ile sorunu çözüyorum ama Netflix masaüstü uygulamasından sürekli bir şeyler indirip sonra izlediğim için onda çok sıkıntı yaratıyor o yüzden benim için önemli.