Windows 10 tamamen çıktı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ozer0610

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sitenin bu bölümünü yeni gördüm ve şaşırdım çıktı diyorlar ama tam sürüm değil herhalde ve türkçesi olacakmı olduğu zaman paralı olur herhalde değil mi ? Yada ne bileyim tam sürüm değilse ne zaman çıkar ve paralı olur mu? Şimdi windows 10 kursam ileride tam sürüm çıktığında update yaptığımda herhangi bir ücret ister mi gibi soruların cevabını merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an halen önizleme sürümünde. Ücretli veya ücretsiz olacağı merak konusu. Belli değil.

Tam sürümününde Şubat'ta çıkacağı söyleniyor sanırsam.

Şu anlık ücretsiz deneme sürümü. Tam sürüm 2015 çıkacak.

Tam sürüm 1 makalede 21 ocakta tanıtacak diyordu. Microsoft inşallah özellikleri sonradan alınma gibi bir şey yapmaz. Ama ek özellik sonradan alınırsa program kalabalığı olmaz bilgisayarlar daha hızlı olur.

Tam sürüm 2015'te çıkacak. Windows 8 ve Windows 8.1 kullanıcılarına bedava olacak diye iddialar var fakat daha emin değiliz.

Konu sahibi, önceden açılan konuları takip etmeden hazır lokmaya konmaya çalışıyorsun sadece sen değil sosyalin çoğu böyle. Azcık araştırın öğrenin birşeyler. Her şeyi hazır beklemeyin. Sorduklarının çoğunun cevabı verildi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı