Selam. Ben bu sabah Ghost Spectre 1909 kurdum ve oldukça güzel çalıştı. Sadece 1 sorun var, bilgisayardan İngilizce'yi silip Türkçe dil paketini kurup Türkçe yapmama rağmen ayarlar vb. bazı sistem yerleri hala tamamen İngilizce veya yarı İngilizce yarı Türkçe. Bunun çözümü nedir? 2 örnek bırakacağım.
Ayarlar;
Ne yurt dışı hocam bilgisayarın klavyesi Türkçe mesela ama Ghost Spectre kurduğum için ve oda kendinden İngilizce geldiği için yeniden dil yükledim o da tamamen Türkçe olmadı maalesef.
Selam. Ben bu sabah Ghost Spectre 1909 kurdum ve oldukça güzel çalıştı. Sadece 1 sorun var, bilgisayardan İngilizce'yi silip Türkçe dil paketini kurup Türkçe yapmama rağmen ayarlar vb. bazı sistem yerleri hala tamamen İngilizce veya yarı İngilizce yarı Türkçe. Bunun çözümü nedir? 2 örnek bırakacağım.
Ayarlar;
Orijinal Windows 10'da internette gezerken bile zorlanıyorum ama bu kurduğum gibi modifiye edilmiş sürümlerde internette yağ gibi akıyorum.
@733965 ve @Toran şu ana kadarki destekleriniz için teşekkürler. Bilgisayarı işim çıktığı için kapatmıştım ve geri açtığımda tamamen Türkçe olarak beni karşıladı yani şu anda bir sorun yok düzeldi bilgisayar.