Jss Hectopat Katılım 24 Mayıs 2016 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2016 #1 Merhaba arkadaşlar. Yeni bilgisayar topladım ve windows 10 kurdum ama internet yok. Tanımlanamayan ağ ve internet erişimi yok yazıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2016
Merhaba arkadaşlar. Yeni bilgisayar topladım ve windows 10 kurdum ama internet yok. Tanımlanamayan ağ ve internet erişimi yok yazıyor.
Zekcek Kilopat Katılım 19 Ağustos 2014 Mesajlar 663 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2016 #2 Anakartınıza uygun lan driver larınızı kurunuz.
4PieD Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Ekim 2014 Mesajlar 3.500 Makaleler 5 Çözümler 21 Yer Kocaeli 18 Kasım 2016 #3 Driver yüklenmemiş elbette, eternet kablonuzu takınca bağlanma şansınız olabilir belki ama eğer yine problem aynı şekilde devam ederse. Şu linkten driver ı bulabilirsiniz rahatlıkla Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun
Driver yüklenmemiş elbette, eternet kablonuzu takınca bağlanma şansınız olabilir belki ama eğer yine problem aynı şekilde devam ederse. Şu linkten driver ı bulabilirsiniz rahatlıkla Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun